اثرات شاداب کننده ماسکهای میوه بیش از چند روز طول نمیکشد
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر بهروز باریک بین با بیان اینکه از منابع مختلف گیاهی و لبنی برای تهیه ماسکهای موضعی میتوان استفاده کرد، گفت: امروزه اسیدهای میوه معروف به «آلفا هیدروکسی اسیدها» به صورت کرمها و لوسیونهای مختلف به طور رایج در داروخانهها به فروش میرود و متخصصان پوست به عنوان کرمهای لایهبردار و جوان کننده اقدام به تجویز آنها برای بیماران میکنند.
متخصص پوست و مو، افزود: از آنجا که استفاده روزانه از ماسکهای صورت ممکن است برای بیماران دشوار باشد، استفاده از این کرمها و لوسیون ها سهل الوصولتر است ولی با این حال برای تنوع هم که شده، افراد میتوانند هفتهای یک یا 2 بار استفاده از ماسک میوه را در برنامههای خود قرار دهند. برای مثال کسانی که پوست خشک دارند، از ماسک آووکادو و کسانی که پوست چرب دارند، از ماسک کیوی یا گوجه فرنگی میتوانند استفاده کنند.
وی تاکید کرد: افراد باید به این نکته نیز توجه داشته باشند که اگر با استفاده از ماسکهای طبیعی دچار خارش یا التهاب در صورت شدند، حتما باید ماسک را بشویند چون ممکن است فرد به برخی از مواد موجود در آنها آلرژی داشته باشد.
به گفته دکتر باریک بین؛ مصرف این ماسکها اثرات موقت دارد و اثرات شاداب کننده و روشن کننده آنها بیش از چند روز طول نمیکشد. بنابراین برای ماندگارتر شدن این اثرات باید تحت درمانهای دارویی و غیر دارویی با دوام قرار گرفت.
این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: در واقع استفاده از ماسکهای میوه جنبه تفریحی دارد ولی به هر حال از آنجا که فرد با قرار دادن ماسک بر روی صورت خود ناچار است، لحظاتی را در حالت ریلکس به سر ببرد و استراحت کند، مصرف آنها خالی از لطف نیست.
انتهای پیام/