دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1397 - 11:30

چرا نباید رژیم بگیریم؟

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که گاهی اوقات رژیم گرفتن با شکست روبه‌رو می‌شود و نه تنها باعث کاهش وزن نمی‌شود بلکه منجر به ایجاد عادات غذایی ناسالم و آسیب‌های ذهنی می‌شود.
کد خبر : 294138

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ScienceAlert، با توجه به محبوبیت و مصرف بالای مواد غذایی حاوی انرژی زیاد، نرخ چاقی و اضافه وزن از دهه 1980 میلادی در جوامع غربی به‌شدت افزایش یافته است. این پدیده باعث به وجود آمدن روند جدیدی از رژیم‌های غذایی شده است. بسیاری از افراد راه‌های جدید و معمولا غیرموفقی را برای کاهش وزن و مصرف مواد غذایی در پیش می‌گیرند.


متاسفانه ورزش کردن به شکل یک مجازات و محروم کردن خودمان از مصرف غذاهای لذیذ نه تنها منجر به کاهش وزن نخواهد شد بلکه روش صحیحی نیست و در طولانی مدت پاسخگو نخواهد بود.


این امر معمولا منجر به ایجاد چرخه سریعی از افزایش و کاهش وزن در فرد می‌شود، باعث نارضایتی فرد از تصویر بدنی خود می‌شود و همچنین باعث می‌شود که فرد به این باور برسد که بدنش سنگین‌تر یا بزرگ‌تر از میزان واقعی است.


این نتایج نیز می‌توانند باعث ایجاد مشکلات سلامت ذهنی در فرد مانند افسردگی و اضطراب شود. همچنین می‌تواند فرد را در معرض خطر ابتلا به اختلالات غذایی مانند غذا خوردن بیش از اندازه، استفراغ کردن عمدی، غذا نخوردن، مصرف ملین و کاهش خطرناک مصرف کلیه گروه‎های مواد غذایی قرار دهد.


با توجه به این که رژیم‌های غذایی اغلب ناموفق هستند و معمولا باعث افزایش وزن، ذخیره چربی و تغییر شکل و سایز بدن می‌شوند، روش‌های غیررژیمی پدید آمدند.


سبک‌ غذاخوردن غیررژیمی نشان می‌دهد که هر شخص دارای مکانیسم طبیعی است و باید مواد غذایی مناسب مصرف کند و وزن سالمی داشته باشد.


رژیم‌های غذایی غیررژیمی افراد را تشویق می‌کند به بدن خود گوش دهند، وقتی گرسنه هستند غذا بخورند و وقتی احساس سیری می‌کنند دست از غذا خوردن بکشند، در هنگام غذا خوردن روی غذا تمرکز کنند و هیچ عامل حواس‌پرتی مانند تلویزیون یا گوشی هوشمند نداشته باشند، به صورت روزانه ورزش کنند و از آن لذت ببرند، سایز و شکل طبیعی بدن خود را قبول کنند و بعد از غذا خوردن احساس گناه نکنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب