دغدغههای اشتغال در پی اجرای سند آمایش عالی کمتر میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، محمد بیرانوندی با اشاره به نحوه اجرای سند آمایش عالی در وزارت علوم، گفت: سند آمایش در دنیا در قالب آمایش سرزمین، آمایش دانشگاهها معنا پیدا میکند؛ ایران نیز از این دست سندها از گذشته تاکنون داشته است اما از آنجا که اجرای این اسناد نیازمند تغییرات اساسی، تکمیل و اصلاح زیرساختها، برنامهریزی و پشتکار بسیار است آنطور که باید اجرایی نشدهاند.
نماینده مردم خرمآباد و دوره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون آموزش و تحقیقات به کرات از مسئولان امر اجرای این سند را خواستار شدهاند، ادامه داد: با وجود آنکه مسئولان بارها از جدیت خود برای اجرای سند صحبت کردهاند اما عدم ارسال گزارش کتبی از میزان اجرای آن به ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور و کمیسیون آموزش در مجلس قابل پیگیری است.
وی افزود: از مسئولان توقع داریم با توجه به تاثیرگذاری دانشگاهها در حل مشکلات کشور در اجرای این سند جدیت به خرج دهند چراکه رتبهبندی دانشگاهها و ماموریتگرا کردن آنها، رشد علمی و رشد علمی نیز حل دیگر مشکلات را به دنبال دارد.
بیرانوندی با بیان اینکه رتبهبندی دانشگاهها به معنای ایجاد رقابت میان آنها است، اظهارکرد: رقابت به گسترش علم کمک میکند و در این میان بسیاری از دانشگاههای ناتوان، حذف و در ادامه فارغالتحصیلان بیکار با سطح علمی پایین نیز کمتر خواهند شد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: دغدغههای اشتغال در پی اجرای این مهم کمتر میشود چراکه مطرح شدن دانشگاههای نسل سوم در داخل کشور به معنای "کار در کنار دانشگاه" و "دانشگاه در کنار کار" است.
انتهای پیام/