دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با آنا:

امکانات دانشگاه‌ها در اختیار استادان خوش‌فکر و انقلابی قرار گیرد/ ضرورت نهادینه‌ کردن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌های کشور ظرفیت مناسبی برای طرح ایده جهت حل مشکلات کشور دارند و این کار از طریق انتقال علم استادان به مدیران و انتقال تجربه مدیران به استادان امکان‌پذیر است.
کد خبر : 293394

حسن بنیانیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره الزامات توسعه زیرساخت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها اظهار کرد: تعمیق معرفت دانشگاهیان یکی از مهم‌ترین نکات در مباحث فرهنگی است و لازم است در اولین گام با نشست‌های عالمانه و تمهیداتی که مصلحت است، عمق دانش استادان، روسا و معاونین واحدهای دانشگاهی را افزایش داد.


رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تعداد بالای دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری، دارای ظرفیت عظیمی است که باید در قالب طرح‌هایی برای حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی کشور به ویژه در حوزه علوم انسانی اقدام کنند.



امکانات دانشگاه‌ها در اختیار استادان خوش‌فکر و انقلابی قرار گیرد


وی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند استادان خوش فکر، انقلابی و متدین را شناسایی کنند و امکانات و فضای دانشگاه‌ها را تا حد‌ امکان در اختیار آنها قرار دهند.


بنیانیان افزود: رسانه‌ها نیز می‌توانند به معرفی آنها بپردازند، از طرف دیگر بسیاری از دستگاه‌های اجرایی آمادگی دارند برای حل مشکلات و معضلات فرهنگی جدی که دارند از ایده‌های استادان استفاده کنند؛ این ظرفیتی است که در دانشگاه‌ها وجود دارد.


وی اضافه کرد: اگر دانشگاه‌ها و سازمان‌ها به یکدیگر بپیوندند، می‌توانند منابع مالی مناسبی تامین کنند و از طرف دیگر علم استادان در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌گیرد. ما به شدت نیازمندیم تجربه مدیران اجرایی به اساتید دانشگاه منتقل شود و برعکس علم استادان به مدیران اجرایی انتقال یابد و در عین حال این دو با طلاب نیز پیوند بخورند تا شاهد پیوند علم و تجربه با رویکرد اسلامی باشیم.


رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر لزوم نهادینه‌ کردن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌ها گفت: مدیران دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی باید معضل اقتصادی و اهمیت اقتصاد مقاومتی را درک و باور کنند و هر استادی با توجه تجربه و تخصصی که دارد نسبت خود را با حل این معضل مورد شناسایی قرار دهد.



لزوم ایجاد تشکل‌های استادان برای حل معضلات


بنیانیان اضافه کرد: محیط‌های دانشگاهی باید با استفاده از استادان دغدغه‌مند تشکل‌هایی برای حل معضلات منطقه‌ای ایجاد کنند. به عنوان مثال برای بحران کم آبی که در کشور با آن دست به گریبان هستیم می‌توان استادانی که در این حوزه صاحب‌نظر هستند را به وزارت نیرو پیوند داد و از ایده‌های جدیدی که در دنیا هست بهره ببرند و طرح‌های عملیاتی استخراج کنند.


وی افزود: دشمن ضمن آنکه به صورت مستمر بر تخریب فرهنگ کشور تلاش می‌کند، مداوم مشکل اقتصادی، سیاسی و نظامی درست می‌کند که از فرهنگ غافل شویم. بنابراین در هر اقدام اقتصادی نیز باید آثار فرهنگی آن در نظر گرفته شود. بسیاری از دانشجویان اگر احساس کنند در حل معضل اقتصادی می‌توانند نقش ایفا کنند، آمادگی دارند با کمترین هزینه خودشان را در اختیار قرار دهند. اینها ظرفیت‌های فرهنگی است که باید از آنها استفاده کنیم.


رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان گفت: دشمن تمام زحمات 40 ساله نظام اسلامی را زیر سوال می‌برد به این امید که انقلاب اسلامی را از درون متلاشی کند، چرا که هرگاه اقدام به حمله نظامی نموده است ما منسجم‌تری شده‌ایم. آنها دریافته‌اند که باید از ابزارهای فرهنگی استفاده کنند، فساد را جاری نماید و به انقلاب اسلامی ضربه بزنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب