پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه جامع علمی کاربردی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمود رضا دلاور گفت: جذب دانشجوی غیر ایرانی مقیم خارج در دانشگاه علمی کاربردی، مزایا و محاسن متعددی از جمله ترویج فرهنگ و زبان فارسی، ارتقای رتبه و جایگاه دانشگاه در نظامهای رتبه بندی داخلی و خارجی و تقویت زیرساختهای لازم در دانشگاه دارد.
وی ادامه داد: در انتخاب و پیشنهاد رشتههای آموزشی، مزایای ملی و دانشگاهی توامان مدنظر و عمل قرار گرفته است. همچنین سه شاخص اصلی؛ اختصاصی بودن رشته آموزشی، بازار کار داخلی و خارجی و حجم تقاضا (دانشجویان غیر ایرانی) برای آنها مدنظر و ملاک عمل قرار گرفته است.
مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در حدود بیست رشته در مراکز آموزشی برتر آموزش در محیط واقعی کار و در فرآیند تولید ارائه میشود، افزود: برنامهریزی لازم در شش کلانشهر کشور شامل تهران، کرج، اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد برای جذب دانشجویان غیر ایرانی مقیم خارج در نظر گرفته شده و هماهنگیهای اولیه در این زمینه با واحدهای ستادی و اجرایی دانشگاه و نیز با سازمان امور دانشجویان انجام شده است.
مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در مرحله اول تمرکز ما بر روی دورههای مقطعدار یعنی کاردانی و کارشناسی است و دانشجویان غیر ایرانی که به زبان فارسی مسلط نیستند، موظف به گذراندن دوره شش ماهه یادگیری زبان فارسی هستند؛ زیرا زبان رسمی آموزش ما در تمامی دورهها زبان فارسی است.
انتهای پیام/