باید به نیازهای جوانان و نوجوانان در جهت پیشگیری از مصرف موادمخدر گوش داد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، یوری فدوتوف در پیامی به مناسبت روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر با بیان اینکه این روز توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد و به منظور تقویت همکاری و اقدام جهانی پایهگذاری شده است، اظهار کرد: جامعه بینالملل به طور مداوم درگیر مشکلات فراوانی در راه رسیدن به جهان عاری از سوء مصرف مواد مخدر است. وجود بحران مواد افیونی و دیگر مسائل ضروری مرتبط با مصرف مواد مخدر در کنار خلاء دسترسی به خدمات اجتماعی، سلامت بسیاری از افراد را از لحاظ کمکهای مورد نیازشان در مضیقه گذاشته است.
وی تاکید کرد: همچنین این موارد با قاچاق و کشت غیرقانونی مواد، خشونت و چالشهای توسعه محور مربوط به آن و درگیری با تروریست ترکیب شدهاند.
مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد با بیان اینکه این مشکلات بسیار دلهره آور هستند اما همه ما میتوانیم اقدام کرده و نقشی در حل این مشکلات داشته باشیم، تصریح کرد: پیش از هر کس دیگری سیاستگذاران و پس از آنها شهروندان، والدین، معلمان و جوانان میتوانند دست در دست هم برای پیشگیری از سوء مصرف مواد تلاش کنند و به پیشبرد آرمانهای توسعه پایدار یاری برسانند.
فدوتوف ادامه داد: دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد متعهد میشود تا با همکاری شما برای پیشبرد رویکردهای متوازن مردم محور و جامعه و در راستای کنوانسیونهای جهانی کنترل مواد مخدر نسبت به چالشهای مواد مخدر تلاش کند.
وی تصریح کرد: ابتدا گوش کن شعار امسال روز جهانی ابتکاری از دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد برای حمایت از پیشگیری از مصرف مواد مخدر بر مبنای اصول علمی است. تحقیقات نشان میدهد دوران نوجوانی برههای خطرناک برای شروع مصرف مواد است. با شکستن زنجیر عوامل اجتماعی، روانشناختی و عصبشناختی و نابرابریهایی که سبب افزایش آمادگی افراد برای اختلالات مصرف مواد میشوند میتوانیم به جوانان برای داشتن زندگی ایمن و سالم کمک کنیم.
مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد با بیان اینکه وقتی صحبت از زندگی و آینده نسل بعدی است پیشگیری قطعا بهتر از درمان است، گفت: با گوش دادن به نیازهای کودکان و جوانان میتوانیم از راه پیشگیری به امنیت و سلامت آنها کمک کنیم تا این گروه بتواند ظرفیتهای خود را بهتر بشناسد. جوامع انسانی میتوانند در شرایط بهتری به سر برند چنانچه منابع بیشتری به حمایت از استراتژیهای علمی پیشگیری از مصرف مواد تخصیص داده شود این استراتژیها شامل سرمایهگذاری صحیح و موثر در خانوادهها، مدارس و جوامع در رابطه با پیشگیری از مواد است.
انتهای پیام/