انتقال ۲۱ هزار مصدوم توسط اورژانس هوایی/ خرید هزار دستگاه آمبولانس در آیندهای نزدیک
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیرحسین کولیوند سرپرست اورژانس کشور عصر امروز در مراسم اختتامیه ششمین المپیاد فوریتهای پزشکی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: امروز ۲۰۰ نفر از کارکنان فوریتهای پزشکی شهر در آزمونهای علمی و کتبی با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برتر معرفی شدند.
وی ادامه داد: المپیاد فوریتهای پزشکی کشور با اهدف افزایش مهارت کارهای فوریتهای پزشکی، ارتقای کیفیت کارها برگزار شده است تا کارکنان اورژانس بتوانند خدمات بهتری به مردم ارائه دهند.
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به تشکیل شبکه فوریتهای پزشکی کشور ادامه داد: ارتقای روحیه کارکنان فوریتهای پزشکی و معرفی افراد خلاق در اورژانس همچنین آمادگی خوب برای حضور در عرصههای بینالمللی فوریتهای پزشکی از دیگر اهداف فوریتهای پزشکی است.
کولیوند گفت: در سال گذشته در سال گذشته حدود ۳ میلیون ۲۱۸ هزار تا ماموریت به وسیله اورژانس انجام شده است که ۲۵ درصد از عملیاتها مزبور به حوادث جادهای و بقیه مربوط به خدمات پزشکی مربوط به شهرهای کشور بود.
وی با اشاره به اینکه همکاران ما در اورژانس در سال ۹۶، ۲۱۹۸ عملیات CPR موفق داشتند، افزود: در دو ماهه اول سال ۹۷، ۲۹۲ عملیات CPR موفق به وسیله عوامل اورژانس انجام شده است.
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به این اورژانس هوایی کشور را تعداد ۲۱ هزار نفر را به مراکز درمانی منتقل کرده است گفت: ۶۵ درصد از بیمارانی که به وسیله اورژانس هوایی به بیمارستانها ارجاع داده شدهاند مستقیم به اتاق عمل منتقل شدهاند.
کولیوند افزود: در عملیاتهای مربوط به اورژانس هوایی ۲ هزار و ۵۰۵ پایگاه و ۱۵ هزار نیروی عملیاتی برای انتقال بیماران مشغول به فعالیت بودند.
کمبود بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نیروی عملیاتی در کشور
وی با اشاره به اینکه امروزه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نیروی عملیاتی در کشور کم داریم، اظهار کرد: باید برای جبران کمبود نیرو از نیروهای عملیاتی بخش خصوصی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اورژانس در حال عقد قرارداد برای خرید ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس برای تکمیل و نوسازی اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی است و عوامل اورژانس خدمات دو کد ۲۴۷ و ۷۲۴ را به مردم ارائه میدهند.
سرپرست اورژانس کشور تاکید کرد: تا آخر سال ۷۰ درصد از دانشگاهها دو کد خدمتی ۲۴۷ و ۷۲۴ را به طور کامل انجام میدهند تا خدمترسانی کامل به مردم ارتقا پیدا کند.
کولیوند با اشاره به این که اتوبوس آمبولانس در سال گذشته ۱۵۰ هزار ماموریت را در کشور انجام دادهاست، اظهار کرد: حضور موتورلانسها در اورژانس زمان حضور ماموران فوریتهای پزشکی را بر بالین بیماران بسیار کاهش داده است و همین مسئله باعث افزایش میزان رضایتمندی مردم از اورژانس شده است.
راه اندازی شهرک اورژانس در آیندهای نزدیک
وی در خصوص راهاندازی شهرک اورژانس در آیندهای نزدیک گفت: شهرک اورژانس با هدف آموزشی مردم و بالا بردن مهارتهای تکنسینهای اورژانس در هنگام کارهای عملیاتی به زودی راهاندازی میشود و با دانشگاه ارتش جهت آموزش تعدادی از تکنسینهای اورژانس هماهنگیهای لازم انجام شده است.
سرپرست اورژانس کشور یادآور شد: طرح رتبه بندی تکنسینها اورژانس اجرا شده است و این امر بر اساس سطح سواد و میزان سوابق انجام میشود.
انتهای پیام/