دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 تير 1397 - 12:23
معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛

ورود مستقیم 10 درصد از متخصصان برتر به دوره فوق تخصص

معاون آموزشی وزارت بهداشت از تصویب شرایط ورود مستقیم از دوره تخصص به فوق تخصص سخن گفت و اظهار کرد: این مصوبه از سی و هفتمین دوره آزمون ارتقای رشته‌های تخصصی بالینی به بعد قابل اجرا است.
کد خبر : 289089

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی به اهمیت تربیت نیروهای فوق تخصصی در نظام سلامت و نقش این نیروها در عرصه‌های آموزش و ارائه خدمات اشاره کرد و گفت: طبق سند برآورد نیروی انسانی، در برخی رشته‌ها باید تربیت نیرو با سرعت بیشتری صورت پذیرد تا نیازهای کشور در بازه‌های زمانی منطقی تامین شود.


وی اظهار کرد: بر این اساس پذیرش مستقیم دستیار در رشته‌های فوق تخصصی مورد نیاز راهکاری است که می‌تواند با کوتاه‌تر کردن دوره تحصیل ورود دانش آموختگان به عرضه آموزش و ارائه خدمات را تسریع کند.


دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: براساس این مصوبه حداکثر 10 درصد نفرات دارای نمره برتر در آزمون گواهینامه تخصصی با تراز کشوری محاسبه شده توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی به تفکیک رشته پس از اتمام دوره آموزشی تخصصی، با هماهنگی معاونت‌های آموزشی و درمان می‌توانند در رشته‌های مورد نیاز فوق تخصصی پذیرفته شوند.


معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: همچنین حداکثر 20 درصد نفرات دارای نمره برتر تراز شده آزمون‌های ارتقا سال‌های تحصیلی ما قبل آخر در رشته‌های تخصصی جراحی عمومی، داخلی و کودکان هر دانشگاه، با هماهنگی معاونت‌های آموزشی و درمان می‌توانند مستقیم در مقطع فوق تخصص ادامه تحصیل دهند.


وی افزود: این افراد در صورتی که 75 درصد کارپوشه (log book) رشته تخصصی مربوطه‌شان تکمیل شده و از سوی شورای آموزشی دانشگاه محل تحصیل تائید صلاحیت حرفه‌ای و به دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی معرفی شوند بر اساس شیوه‌نامه تدوینی در رشته‌های مورد نیاز در سقف ظرفیت تخصیص یافته برای این گروه از داوطلبان می‌توانند بطور مستقیم در مقطع فوق تخصصی ادامه تحصیل دهند.


لاریجانی با بیان اینکه در صورت لزوم دانشگاه محل تحصیل تخصصی این گروه از افراد به منظور ادامه تحصیل در مقطع فوق تخصصی بنا به برنامه ریزی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی تغییر خواهد یافت، گفت: این گروه از افراد در پایان دوره فوق تخصصی و در صورت کسب قبولی نهایی بعنوان دارنده مدرک فوق تخصصی در رشته مربوطه شناخته می‌شوند. این افراد در صورت علاقه‌مندی در جریان تحصیل دوره فوق تخصصی می‌توانند در آزمون بورد تخصصی شرکت کنند.


معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این گروه از دانش‌آموختگان برای عضویت در هیات علمی ملزم به دارا بودن دانشنامه رشته تخصصی مادر و دانشنامه رشته فوق تخصصی مربوطه است.


وی با اشاره به اینکه این مصوبه از سی و هفتمین دوره آزمون ارتقاء رشته‌های تخصصی بالینی به بعد قابل اجرا است، گفت: مقررات مرتبط با انصراف، ترک تحصیل، مرخصی و ... این گروه متعاقباً اعلام خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب