آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا و نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد عصر سهشنبه با قرائت یک بیانیه مطبوعاتی، تصمیم دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را در خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، اعلام کردند.
هیلی گفت که شورای حقوق بشر سازمان ملل نیازمند تغییر واقعی است و پامپئو نیز گفت که شورای حقوق بشر سازمان ملل در تحقق اهدافش شکست خورد.
بلافاصله پس از اعلام خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل از این اقدام آمریکا استقبال کرد.
"آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل از این اقدام آمریکا ابراز تأسف کرد.
آمریکا، شورای حقوق بشر سازمان ملل را که 47 عضو داشته و مقر آن در ژنو سوئیس قرار دارد، به ضدیت با رژیم صهیونیستی متهم کرده است.
خروج ایالات متحده از این شورا جدیدترین مورد از سرپیچی دولت آمریکا از توافقات بین المللی پس از خروج دولت ترامپ از توافق آبوهوایی پاریس و توافق هستهای برجام خواهد بود.
حدود یک سال قبل نیکی هیلی به شورای حقوق بشر سازمان ملل ضربالاجل داد یا به انتقاد از رژیم صهیونیستی پایان دهند و یا منتظر خروج آمریکا از این شورا باشند.
هیلی همچنین رونوشتی از پیشنویس یک قطعنامه مجمع عمومی را به نمایندگان کشورها ارائه داده بود که خواستار خارج کردن بند هفتم مربوط به وضعیت حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین از دستور کار نشستهای شورای حقوق بشر سازمان ملل بود.
این قطعنامه با مخالفت دولتهای اروپایی و فعالان حقوق بشر روبهرو شد و آنها عنوان کردند که موافقت با تلاش آمریکا لطمهای دائمی بر پیکر شورای حقوق بشر سازمان ملل وارد کرده و تلاشها برای افشا کردن موارد نقض حقوق بشر در سایر نقاط دنیا را تضعیف خواهد کرد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در سال 2007 با رأی مثبت به بند هفتم مربوط به وضعیت حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین، اقدامات رژیم صهیونیستی را به یک موضوع دائمی در دستور کار این شورا تبدیل کرد. آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش زیادی کردند تا این بند را از دستور کار خارج کنند.
انتهای پیام/