استفاده از دانش تولید شده در مسابقات جهانی ربوکاپ درکاربردهای واقعی کاملا مشهود است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جعفر چگینی با توجه به سطح بالای مسابقات جهانی چین 2015 اظهار کرد: وجود تیمهای مطرح از دانشگاه های آمریکا، آلمان، اتریش، ژاپن، تایلند، مکزیک و ایران رقابت را در این دوره از مسابقات سخت کرده است و تیمها با طراحی جدید و ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری رباتهای خود باعث رشد کیفی بیشتر مسابقات شدهاند.
وی که دانشجوی دکتری الکترونیک در دانشگاه لیسبون پرتغال است، به قیاس مسابقات جهانی و مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران پرداخت و گفت: باتوجه به امکانات کشورمان در برگزاری مسابقات باید گفت ، این لیگ در ایران درسطح جهانی برگزار میشود و نتایج بدست آمده تیمهای ایرانی در مسابقات بینالمللی و جهانی حکایت از سطح بالای علمی پژوهشگران ایران دارد که مورد تائید اکثر شرکت کنندگان در لیگ امدادگر واقعی است.
چگینی درباره استفاده کاربردی این لیگ بیان کرد: استفاده از دانش تولید شده در مسابقات جهانی ربوکاپ در کاربردهای واقعی کاملا مشهود است و می توان گفت برای بسیاری از دانشگاههای بزرگ دنیا که درمسابقات ربوکاپ شرکت میکنند، هدف اصلی آزمایش و ارتقاء الگوریتم و اصلاحات آنها برای استفاده در عالم واقعی است. اکثر این تیمها فعالیت گستردهای باشرکتها و صنایع صنعتی، خدماتی، پزشکی و نظامی دارند و این امر نشاندهنده ارزش بالای علوم تولید شده و کاربردی لیگ امدادگر واقعی است.
وی به تیمهای شرکت کننده در این لیگ پرداخت و گفت:در این دوره از مسابقات 11تیم از کشورهای آمریکا، آلمان، مکزیک، یونان، اتریش و ایران حضور دارند.
وی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را از تیمهای صاحب نام این لیگ در سطح جهان ذکر و تصریح کرد: کسب مقامهای ارزشمند تیم MRL باعث شده ایران در این لیگ به عنوان یکی از کشورهای مدعی مطرح باشد.
انتهای پیام/