هزینه در دانشگاه فرهنگیان سرمایه گذاری است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، امیر خجسته عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس درخصوص کمبود نیرو در آموزش و پرورش و راههای جبران این کمبود، گفت: هزینه در دانشگاه فرهنگیان نوعی سرمایهگذاری است.
امیر خجسته درخصوص کمبود نیرو در آموزش و پرورش و راههای جبران این کمبود، گفت: آموزش و پرورش باید با برنامهای مدون اقدامات لازم برای تربیت نیروهای موردنیاز خود را طی چند سال گذشته انجام میداد درحالی که تلاش چندانی در این زمینه انجام نشده است.
نماینده مردم همدان و، فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: تنها مسیر جذب نیرو برای آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است؛ افراد برای حضور در مدارس باید فن، هنر و مهارت معلمی داشته باشند و این فن تنها در دانشگاه فرهنگیان به دست میآید.
وی با اشاره به مشکلات به وجود آمده در یکی از مدارس تهران، بیان کرد: وجود این مسائل نشاندهنده ضرورت به کارگیری نیروهای کاربلد، کارآزموده و متعهد است افراد باید آموزشهای تخصصی را بیاموزند سپس در کلاسهای درس حضور یابند.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در صورتی که معلمان غیرمتخصص در کلاسهای درس حضور یابند دانشآموزانی تربیت میشوند که در آینده فایدهای برای کشور ندارند؛ آموزش و پرورش باید نیروها را به صورت تخصصی تربیت کند.
خجسته با بیان اینکه دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان تخصص و فن لازم برای حضوردر کلاس را میآموزد، خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان ظرفیت لازم برای پرورش نیروی موردنیاز آموزش و پرورش را دارد در صورتی که برای گسترش دانشگاه فرهنگیان هزینه شود میتوان در آینده بازده آن را مشاهده کرد در واقع صرف این هزینه نوعی سرمایهگذاری است.
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس در پایان افزود: برای رفع مشکل کمبود نیرو در آموزش و پرورش برای چند سال آینده میتوان فارغالتحصیلان توانمند سایر دانشگاهها را به خدمت گرفت و در دورههای یکساله آموزشهای لازم برای حضوردر کلاس های درس به آنان ارائه شود.
انتهای پیام/