جوابیه طیبه سیاوشی در خصوص یک مصاحبه خبری
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، طیبه سیاوشی در تکذبیهای که به خبرگزاری فکس کرده است، در خصوص انتشار مصاحبهای با عنوان «من دنکیشوت زنان ایران نیستم» گفته است: «احتراما عطف به متن مصاحبه تنظیمی توسط آن خبرگزاری در مورخ 21 خرداد 97 از جانب اینجانب توجها با آنکه در خصوص خبر منتشر شده اصول حرفهای خبرنگاری توسط خبرنگار آن خبرگزاری رعایت نگردیده است و تاکنون علی رغم درخواست و پیگیریهای متعدد از ارائه فایل صوتی خبر استنکاف نمودهاید که محل تامل است و امکان هر گونه تحریف و جعل نیز در در فایل اصلی وجود دارد، حال منطق به مواد قانون مطبوعات مصوب سال 1379 درخواست انتشار تکذیبه خبر ظرف 24ساعت از زمان فاکس این مرقومه را دارم. عدم انتشار تکذیبه وفق قانون مطبوعات و مراجع قضایی قابل پیگیری است.»
توضیح خبرگزاری آنا
1. مطابق با قانون مطبوعات جوابیه نباید متضمن توهین و افترا باشد؛ خانم سیاوشی در حالیکه هنوز فایل صوتی منتشر نشده، مدعی شده که «امکان تحریف و جعل در فایل وجود دارد» آیا خبرگزاری انا جاعل و تحریفکننده است که چنین اتهامی از سوی یک نماینده مجلس، به آن وارد میشود؟ چنین اتهامی در کدام دادگاه صالح ثابت شده است؟
2. خبرگزاری آنا هیچ مسئولیتی در قبال ارائه فایل صوتی به نماینده مذکور نداشته و ندارد. خانم نماینده، در تماس مکرر با خبرگزاری مدعی شدهاند که صحبتهایشان با خبرنگار گپ و گفت دوستانه بوده است. سوال اینجاست که خبرنگار یک خبرگزاری، چه مراودات شخصی با نماینده مجلس دارد که بخواهد با وی گپ و گفت کند؟ مگر نه این است که خبرنگار برای کسب خبر با مسئولان مصاحبه میکند؟
3. خانم نماینده، نه در تماسهای تلفنی و نه در جوابیه ارسالی، بیان نکردهاند که کدام بخش از مصاحبه تنظیمی دارای مغایرت بوده است و تنها به این بسنده کردهاند که اصول حرفهای رعایت نشده است. اصول حرفهای از نظر ایشان دقیقا شامل چه مواردی میشود؟
انتهای پیام/