رونمایی از دستاوردهای علمی، پژوهشی و فرهنگی استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جعفر سعیدی در مراسم رونمایی از دستاوردهای علمی، پژوهشی و فرهنگی استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور که در محل سالن اجتماعات عطار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور با حضور جمعی از میهمانان و استادان بسیجی نیشابور برگزارشد، با خیر مقدم به میهمانان و تبریک ایام الله دهه فجر یاد و خاطره رشادتها و ایثارگریهای شهیدان انقلاب اسلامی را گرامی داشت و گفت: بسیج یادگار ماندگار امام راحل، پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی، بازوی توانمند مقام معظم رهبری و مایه امیدواری ملت و یاس دشمنان انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: بسیج یکی از میوههای شجره طیبه انقلاب است که با حضور فعال و هدفمند در دانشگاهها مسیر و راه امام و رهبری را ادامه میدهند.
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد نیشابور با توجه به ویژگیهای بسیجیان از دیدگاه مقام معظم رهبری افزود بسیج اساتید باید پرچمدار تلاش علمی، پژوهشی و فرهنگی کشور باشند و تلفیق فرهنگ امامت و ولایت در میادین علمی با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری بارزترین نقش بسیج اساتید است وی ادامه داد جنگ آینده جنگ تئوریها، جنگ دانشگاهها، مراکز تولید این تئوریها است ودرفضای دانشگاهها باید به دنبال راه حلها باشیم.
حجت الاسلام مقری امام جمعه نیشابور در این مراسم با بیان اینکه دهه فجر از اعیاد بزرگ ایرانیان است با توجه به مسئله حضور در صحنه استادان بسیجی در میدانها و عرصههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، تاکید کرد: افرادی که به همین عنوان بسیج اساتید، شاخص شدهاند با خودسازی، مسئولیت خطیر درراستای بصیرت افزایی و دفاع از مبانی و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارند.
عباسعلی حلاجی مسئول کانون بسیج اساتید نیز در بخشی از مراسم رسالت بزرگ بسیج اساتید را انجام کارهای بزرگ و به زمین مانده انقلاب اسلامی دانست.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد نیشابور در ادامه تاکید کرد: بسیج باید در تولیدات علمی به تبیین پیوست فرهنگی و جایگزین کردن عقلانیت دینی به جای عقلانیت خودبینی بپردازد.وی تصریح کرد : بسیج اساتید باید در تحول علوم انسانی طلایه دار و پیش قدم باشد.
در این همایش که بعنوان همایش فجر برگزارشد از دستاوردهای علمی، پژوهشی اساتید بسیجی دانشگاه آزاداسلامی واحد نیشابور که شامل ۴۵ مقاله ISI، شانزده کتاب و ۱۴ طرح پژوهشی بود، رونمایی و سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان نیشابور دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی خود را در قالب نمایشگاه در معرض دید بازدید کنندگان قرار دادند.
انتهای پیام/