دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 خرداد 1397 - 10:39
رئیس دانشگاه علمی وکاربردی:

اسناد بالا دستی به درستی درکشور اجرا نمی‌شوند

رئیس دانشگاه علمی وکاربردی با بیان اینکه اسناد بالادستی زیادی در کشور وجود دارد اما اجرایی نمی‌شوند گفت:برای اینکه دانشگاه همدل، در مسیر توسعه و اجرای اسناد بالادستی گام بردارد، باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
کد خبر : 284201

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدحسین امید در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه در سال‌های اخیر دانشگاه‌های زیادی در کشور راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: تبدیل کردن دانشگاه به نسل سوم باید مورد توجه قرار گیرد و اگر دانشگاهی قصد ارتقا دارد و می‌خواهد در رده یک قرار گیرد، باید از همفکری و ظرفیت‌های بخش‌های مختلف در دانشگاه بهره گیرد تا به اهداف مورد نظر دست یابد.


وی افزود: برای اینکه دانشگاه همدل، در مسیر توسعه و اجرای اسناد بالادستی گام بردارد باید تلاش بیشتری صورت گیرد زیرا ما اسناد بالادستی زیادی داریم و مشکل ما بیشتر در بخش اجرای آن است.


رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: متأسفانه دانشجویان مهارت لازم را ندارند درحالی‌که دولت نگاه ویژه‌ای به مهارت افزایی و توسعه دارد واین دانشگاه کشاورزی با بهره‌گیری از ۱۵۰ استاد برجسته می‌تواند درزمینهٔ مهارت افزایی گام بردارد. ظرفیت عظیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری می‌تواند مازندران را در بخش نیروی ماهر و مهارت محور بی‌نیاز کند.


دکترمحمدعلی بهمنیار رئیس سابق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گزارشی از عملکرد خود در طی مدت ریاست بر این دانشگاه ارائه کرد.


همچنین دکتر اسدالله تیموری سرپرست جدید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز با تأکید بر کرامت انسانی کارکنان و دانشجویان گفت: بدون شناسنامه و حب و بغض باید برای آینده دانشگاه کارکرد و در این راستا متعلق به جریان سیاسی خاصی نیستم.


وی افزود: مکلفم تا خدامحوری را مبنای کار قرار دهم و به سمت خودمحوری نروم و در انتخاب مدیران به فرد نگاه نمی‌کنم و به یک تشخص مدیریتی با بهره‌گیری از تضارب توجه خواهم کرد.


سرپرست دانشگاه جدید علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه معتقد به ایجاد تغییرات گسترده در دانشگاه نیستم، گفت: دانشگاه در سال‌های متعدد در بخشی از حوزه‌ها رشد بسیاری خوبی داشته، امابرداشت کنونی از دانشگاه این است که این رشد به شکل نامتوازن انجام شده و بسیاری از زیرساخت‌ها را نداریم.


به گفته تیموری؛ هنوز شرایط برای مهارت افزایی دانشجویان در دانشگاه مهیا نشده و باید محدودیت‌های فراروی را رفع کنیم تا به یک محصول دارای مهارت و اعتماد دست‌یابیم.


وی افزود: یکی از تصمیم‌های بزرگ در دانشگاه این است که مأموریت تخصصی و غیررشته ای را توسعه دهیم و باید در پرورش دانشجو به تراز بین‌المللی فکر کنیم.


در این مراسم با تقدیر ازخدمات دکترمحمدعلی بهمنیار رئیس سابق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دکتراسدالله تیموری به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب