پرداخت «حقوق» بازنشستگان قبل از پایان هر ماه
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بازنشستگی کشور، جمشید تقی زاده در جمع کانونهای بازنشستگی استان البرز با اشاره به اینکه باید از ظرفیتها و توانمندیهای بازنشستگان در اجرای برخی از برنامهها استفاده کرد، افزود: دیدار با ۱۰۳ نماینده مجلس شورای اسلامی این فرصت را برای مجموعه صندوق بازنشستگی فراهم کرد تا بتوانیم مسائل و مشکلات صندوق را به اطلاع نمایندگان مردم در خانه ملت برسانیم. همچنین توانستیم در خصوص مطالبات و نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بازنشستگان با هدف تغییر نگاه نسبت به این قشر فرهیخته به بحث و گفتوگو بپردازیم.
وی با تاکید بر لزوم تشکیل فراکسیون بازنشستگی در مجلس شورای اسلامی و کارهایی که در این زمینه انجام شده است، گفت: صندوق بازنشستگی کشوری از مسوولان قوا گرفته تا اساتید دانشگاه، معلمان و فرهنگیان، اصحاب فرهنگ و هنر و ... را تحت پوشش خود قرار داده و به همین دلیل در قبال این عزیزان مسولیت سنگینی برعهده دارد.
تقی زاده با بیان اینکه ما باید با هم به ادبیات مشترک برسیم، تصریح کرد: اگر در زمانی که کسورات شاغلین دریافت میشد، سرمایه گذاری مناسبی صورت گرفته بود، اکنون برای پرداخت حقوق نیاز به دولت نبود. بسیاری از شرکتهای واگذار شده به صندوق بازنشستگی کشوری، شرکتهای زیانده بودند که در پرداخت حقوق کارگران خود نیز با مشکل مواجهند.
وی یکی از برنامههای صندوق بازنشستگی کشوری را پرداخت حقوق پیش از پایان هر ماه عنوان کرد و گفت: همه توان خود را در ماههای اخیر بکار گرفتهایم تا حقوق بازنشستگان عزیز در موعد مقرر پرداخت شود، چراکه به خوبی میدانیم یک روز تاخیر در پرداخت حقوق چه سختیهایی برای این عزیزان به همراه دارد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری مهم ترین وظیفه و آرمان این صندوق را دفاع از بازنشستگان عزیز دانست و افزود: سرمایههای در اختیار این صندوق و شرکتهای تابعه، همه، اموال و سرمایههای بازنشستگان است و ما تلاش میکنیم تا با تغییر روشهای گذشته و با نگاه تازه به بنگاهداری، ضمن بهبود وضعیت شرکتها، بیشترین سود را برای صندوق کسب کنیم. امروز باید از سرمایههایمان بهترین استفاده را ببریم و سبد سرمایهها را از بازار نقدی به بازار پول و سرمایه و کسب و کارهای نوین تغییر دهیم.
تقی زاده تاکید کرد: ما باید تفکر ورزش را در میان جامعه بازنشستگان ایجاد کنیم و برگزاری جشنوارههای ورزشی بهانهای برای ایجاد این تفکر است. در حوزه گردشگری و سفر نیز باید با جدیت و نگاه تازهای وارد شویم و بسته ارزان و مناسبی را تعریف کنیم. در حوزه درمانی نیز نیاز به تحول است که در حال آماده کردن بسترهای لازم آن هستیم.
وی بیان کرد: همه ظرفیتهای خود را استفاده میکنیم تا صدای بازنشستگان در میان مسولان به خصوص در مجلس شورای اسلامی باشیم و آنچه مورد انتظار بیشتر بازنشستگان است را دنبال کنیم. به همین منظور هم بررسی قانون مدیریت خدمات کشوری را از کمیسیون ویژه به کمیسیون اجتماعی آوردیم تا بحث و بررسیها تخصصی و کاربردیتر باشد.
مهرداد محمدبیگی، مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان البرز نیز با تاکید بر اینکه این استان «ایران کوچک» است و میزبان بسیاری از بازنشستگان از سایر استانها است، بر لزوم توجه بیشتر به بازنشستگان استان البرز تاکید کرد و افزود: این استان با توجه به جمعیت بازنشستگان و نیازهایی که دارد، هنوز فاقد خانه امید است. در حال حاضر ۳۱ هزار بازنشسته البرزی و ۵ هزار بازنشسته غیرالبرزی در این استان ساکن هستند.
محمدبیگی گفت: برگزاری دوره های آموزش پیشگیری از آلزایمر، تغذیه، ورزش و ..، برگزاری جشنواره ورزشی، ارتباط با کانونهای بازنشستگی، تعامل و رایزنی برای ارائه خدمات و تسهیلات رفاهی به بازنشستگان، برگزار همایش ۲۵ ذی الحجه بخشی از فعالیت های این مدیریت در سال گذشته است.
در این نشست، روسای کانونهای بازنشستگی استان البرز نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. رئیس شورای عالی کانونهای بازنشستگی استان البرز، گفت: یکی از مهم ترین مسائل بازنشستگان معیشت و حقوق های دریافتی است که کفاف زندگی آنها را نمیدهد و به همین دلیل بازنشستگان به اشتغال مجدد روی آوردهاند.
شکری با تاکید بر ضرورت توجه به شان و منزلت بازنشستگان گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری در زمان اجرای آزمایشی مناسب نبود که امیدواریم در بررسی ها و برای تصویب نهایی مشکلات و معایب آن رفع شود. باید نگاهها به بازنشستگان تغییر کند و جایگاه و شان این عزیزان پس از این همه سال خدمت به کشور، ارتقا یابد.
باغستانی یکی دیگر از روسای کانونهای بازنشستگی استان البرز نیز در سخنانی گفت: باید در حوزه سفر بازنشستگان تغییراتی ایجاد و تجدید نظر شود. در حوزه درمانی نیز هزینه های زیادی برای دهان و دندان باید پرداخت شود که در حال حاضر تحت پوشش بیمه نیست. یکی دیگر از مشکلات کاهش یکباره و قابل توجه حقوق و مزایا پس از بازنشستگی است که از نظر روحی آسیبهایی به همراه دارد.
انتهای پیام/