حکم رئیس فدراسیون دانشگاهی را وزیر علوم صادر میکند
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی، در مجمع سالیانه فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی، گفت: «هیاتهای ورزشی در سطح استانها بازوهای این فدراسیون هستند که باید تلاش کنند فدراسیون کارش را بهتر جلو ببرد. سال گذشته در حد بضاعت مبالغی به این هیاتها کمک شد. میتوانم قول دهم علیرغم محدودیتهای مالی که امسال داریم این کمکها را بیشتر کنیم. تا حدودی نگران برخی تخصیصها و کسب درآمدها هستیم به همین دلیل عدد مشخصی برای کمکها بیان نمیکنم اما حتما نسبت به سال ۹۶ افزایش حمایتهای مالی را خواهیم داشت.»
وی در مورد برگزاری المپیاد ملی ورزشهای دانشگاهی، خاطرنشان کرد: «المپیاد ملی ما امسال در دانشگاه شیراز برگزار میشود. در ذهنمان بود که این المپیاد را در دو دانشگاه برگزار کنیم، اما با توجه به محدودیتهایی که وجود داشت از دانشگاه شیراز خواستیم که هر دو المپیاد دختران و پسران را برگزار کند. در حال حاضر نیز همه آماده میشوند تا این المپیاد آبرومندتر و مناسب تر از گذشته برگزار شود. باید در اعزام تیمها به محل المپیاد دقت و مواظبت کنیم. با توجه به مشکلات راه و مسافت و حمل و نقل خواهشم این است که همگی در اعزام سالم و سلامت دانشجویان به مسابقات دقت کافی داشته باشید.»
صدیقی با بیان این نکته که به ورزش همگانی باید به عنوان یک رکن اصلی ورزش دانشگاهی توجه شود، خاطر نشان کرد: در این خصوص تلاش های خوبی صورت گرفته است. برای مثال تجهیز اتاقهای تندرستی در خوابگاهها و دانشگاهها و بحث مراکز مشاوره تندرستی ، بخشهایی بود که به ورزش همگانی کمک میکند. وظیفه اصلی تربیت بدنی همین توجه به ورزش همگانی است.
رئیس مجمع فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی در ادامه صحبتهای خود در مورد افزایش سرانه فضاهای ورزشی دانشگاهها، بیان کرد: بر اساس بررسی اخیر اداره کل تربیت بدنی مجموع سرانه فضاهای سربسته و رو باز تقریبا بالای دو متر است. این وضعیتا نسبتا مناسبی است، اما عدم تعادل در این زمینه زیاد است. دانشگاههایی داریم که حتی نیم متر مربع و کمتر و دانشگاههایی که بالای دو متر مربع سرانه فضا دارند. باید شناختی از فضاهای واقعی دانشگاهها پیدا کنیم تا این عدم تعادل رفع شود.
رئیس مجمع فدراسیون ملی ورزش در ادامه گفت: یکی از اقدامات مد نظر ما تجهیز زمینهای فوتبال چمن مصنوعی است که با توجه به مشکلات آب در همه استانها باید به سمت این زمینها برویم تا دانشگاهها، صندوق رفاه و سازمان دانشجویان هر کدام بخشی از کار و هزینه را بپذیرند. همان طور که برای خوابگاه ها گفتیم که سالی مثلا ۱۰۰ اتاق تندرستی و تربیت بدنی داشته باشیم، برای این زمین ها هم متناسب با اعتبارمان تعدادی را معرفی میکنیم. اگر دانشگاهها جلو بیایند مشخص است که نیاز جدی است.
رئیس مجمع فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی در خصوص ابهامات پیش آمده در مورد اختلاف بین وزارت ورزش و جوانان و وزارت علوم در صادر کردن حکم رئیس فدراسیون ورزشهای دانشگاهی ، بیان کرد: چند سال پیش بین دو وزیر هماهنگی و توافقی ایجاد شد که رئیس فدراسیون ورزش های دانشگاهی بعد از این که انتخاب میشود حکمش را وزیر علوم صادر کند و در قانون تاسیس وزارت علوم این موضوع پیشبینی شده و مصوب مجلس شورای اسلامی است. از این جهت حمایت قانونی مجلس شورای اسلامی را داریم، ولی از سوی دیگر باید با وزارت ورزش و جوانان هماهنگ باشیم و هر دو کار عملی است.
او افزود: من و تویی نداریم. اگر احساس کنیم دوستان وزارت ورزش و جوانان میخواهند صدور حکم توسط وزارت ورزش و جوانان صورت بگیرد، این موضوع عملی است، ولی این تفاهم بین دو وزارتخانه وجود دارد که وزیر علوم این کار را انجام دهد.
رئیس مجمع فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی در مورد استفاده از ارزش افزوده، بیان کرد: با پیگیریهایی که انجام شد، موافقتهای سازمان برنامه و بودجه و وزارت ورزش و جوانان به دست آمد. حتما در ذیل موافقتنامه این تبصره ورزشی دانشجویی را خواهیم داشت، چرا که تاکید کردیم برجسته ترین و مهمترین قشر کشور دانشجویانی هستند که مشغول به تحصیل هستند. باید برای یونیورسیاد بعدی آماده شویم. اردوها باید کاملا مشخص باشد تا برای سال آینده اعزام آبرومند و موفقی داشته باشیم. سه بخش ورزش همگانی، ملی و بینالمللی همه با هم پیوسته است.
او خاطر نشان کرد: تاکید میکنم به عنصر تبلیغات توجه کنیم. حتما با رسانه ارتباط بیشتری داشته باشیم. هر چه که بتوانیم موفقیت دانشجویان را چه در سطح ملی و چه در سطح بینالمللی به اطلاع مردم و سایر دانشجویان برسانیم. این باعث ایجاد انگیزه بیشتر برای دانشجویان و مسئولان است.
صدیقی همچنین گفت: در حوزه اعتبارات علیرغم محدودیتها، اعضای فدراسیون ملی تلاش کردند تا سال مالی را بدون بدهی تمام کنند و همین کار را هم کردند. تعهدات سال گذشته را با همکاری مجموعه های داخل وزارت علوم به نتیجه رساندند. تا جایی که می دانم به هیچ قهرمانی بدهکار نیستیم و پاداشها را نیز به موقع پرداخت کردیم.
او ادامه داد: در اواخر بهمن ماه پاداش بازیکنان یونیورسیاد داده شد و احساس رضایت در ورزشکاران داشتیم. گر چه بضاعت ما برای تقدیر از ورزشکاران کم است اما همین که سر موعد پاداششان داده شود، ضروری است و جزو وظایف اعضای فدراسیون است.
رئیس مجمع فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی در پایان گفت: در سال گذشته با تلاش فدراسیون و اعضای هیات امنا و هیات رئیسه موفقیتهای خوبی را کسب کردیم. حداقل فکر میکنم در عرصه ورزش در چهارـ پنج سال اخیر مسیرمان صعودی بوده است. اگر چه هیچ وقت از عملکرد مان به طور ایده آل راضی نیستم. نیاز به کار بیشتری داریم.
انتهای پیام/