سالانه ۳ درصد به تعداد خانواده های ایرانی اضافه می شود
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، حمید درخشاننیا اعلام کرد: میزان طلاق ثبت شده در سال 96 نسبت به سال 95 شاید با اندکی کاهش نیز همراه باشد.
وی گفت: همچنان که در سالنامه آمارهای جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور به انتشار رسیده است، طی سال 95 تعداد 181 هزار و 49 مورد طلاق در کشور به ثبت رسیده بود. این رقم در سال گذشته بر اساس آمار اولیه منتشر شده که در اخبار چند روز نیز اخیر بازتاب یافته اندکی کاهش داشته است. هر چند برپایه بررسی های اولیه آمار طلاق رخ داده در سال گذشته با اندکی رشد همراه بوده است.
وی تأکید کرد: آن چه در مورد آمارهای ثبتی مورد غفلت قرار میگیرد آن است که به دلیل تأخیرهای مرسوم در ثبت رویدادهای حیاتی در کشور ما، آمار رویدادهای ثبت شده همواره شامل بخشی از رویدادهای معوقه نیز هست. آمار طلاقهای رخ داده در سال 1396 به زودی محاسبه و اعلام خواهد شد.
معاون وزیر کشور بیان کرد: در تحلیل رخ دادهای جمعیتی آن چه گویاست میزان عمومی آن است. در سالهای دهه 90 ، در سال به ازاء هر هزار نفر جمعیت 2 طلاق به ثبت رسیده است. این در حالی است که در همین دهه سالانه حداقل 9 ازدواج به ازاء هر هزار نفر به ثبت رسیده است. از این رو میتوان گفت با توجه به آن که در کشور ما ازدواج تنها شیوهی رسمی و عرفی زندگی مشترک قلمداد میشود، نهاد خانواده همچنان از جایگاه ویژهای برخوردار است و به این سادگی نمیتوان به اتکای آمار طلاق یا رشد اندک آن در سالیان اخیر جایگاه این نهاد را مورد خدشه قرار داد.
وی گفت در سال به طور تقریبی0.6 درصد از خانوادههای ایرانی دچار از هم گسیختگی در اثر طلاق میشوند. اما همزمان سه درصد به تعداد خانواده های ایرانی اضافه میشود.
درخشاننیا همچنین گفت: در مطالعه ایی که اخیراً در دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان بر روی دادههای ازدواجهای رخ داده در سال 1391 صورت گرفته ، 65.37 درصد از زنانی که در سال 91 ازدواج کرده اما پس از آن طلاق گرفتهاند، در سال های اخیر مجدداً اقدام به ازدواج کردهاند. این رقم برای مردان 70.8 درصد است. که در اخبار جاری در این روزها به این نکته مهم توجه نمیشود.
رئیس کمیته مشورتی سیاستهای کلی جمعیت شورای اجتماعی کشور در بخش دیگری از سخنان خود از رسانهها دعوت کرد به اثرات اجتماعی اخبار خود بیشتر توجه نموده و با بیان واقعیتها به مردم در تحقق سبک زندگی اسلامی ایرانی یاری نمایند ، نه آن که با تأکید غیر واقعی بر شیوع رخداد طلاق احیاناً شوق زندگی و تشکیل خانواده را در جوانان کشور کاهش دهند.
انتهای پیام/