دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 تير 1394 - 17:15
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خبر داد

حمایت از دو جنسیتی‌ها در دستور کار بهزیستی

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از توسعه مراکز روزانه کودکان خیابانی و حمایت از افراد دو جنسیتی خبر داد و گفت: حمایت از افراد مبتلا به اختلالات هویت جنسی در دستور کار سازمان بهزیستی قرار دارد.
کد خبر : 27851

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ حبیب‌الله مسعودی فرید در نشست خبری که به مناسبت فرا رسیدن هفته بهزیستی درباره حمایت از فرزندان بهزیستی که پس از 18 سالگی از مراکز ترخیص می‌شوند، گفت: سالانه 900 نفر از مددجویان ما به سن قانونی رسیده و از مراکز ترخیص می‌شوند، در حال حاضر 10 هزار فرزند زیر 18 سال در 600 مرکز شبه خانواده وجود دارند.


مسعودی‌ فرید یکی از دغدغه‌های سازمان بهزیستی را وضعیت این فرزندان پس از ترخیص از مراکز دانست و گفت: در حال حاضر مشغول کار کردن بر روی کیفیت زندگی این فرزندان هستیم و همچنین می‌خواهیم زمان نگهداری در مراکز شبه خانواده را برداریم و تعیین نکنیم که به عنوان مثال این افراد یک سال در مراکز شبه خانواده بمانند بلکه قصد داریم با تقویت و مستقل‌سازی خانه‌ها فرآیند ترخیص به شکل بهتری شکل بگیرد.


معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره توسعه مراکز روزانه نگهداری از کودکان خیابانی تصریح کرد: قصد داریم این مراکز توسعه یابند تا کودکان کار بتوانند به این مراکز مراجعه و ضمن دریافت آموزش‌های لازم در جهت تقویت مهارت‌های اجتماعی، یک وعده غذای گرم دریافت کنند.


وی با تاکید بر نگاه خانواده‌محور سازمان بهزیستی گفت: سعی داریم آسیب‌های ناشی از حضور کودکان را کاهش دهیم برهمین اساس آیین‌نامه پیشین ساماندهی کودکان کار و خیابان که دارای اشکالاتی بود را با اعمال تغییرات لازم به دستگاه‌های عضو کارگروه ساماندهی ارسال کرده تا در نهایت مجددا بتوانیم آیین‌نامه جدیدی را تصویب کنیم.


حمایت از افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی


مسعودی‌فرید در خصوص حمایت از افراد دو جنسیتی گفت: حمایت از آنها یا افراد مبتلا به اختلالات هویت جنسی در دستور کار ما قرار دارد و در همین راستا لایحه‌ای تدوین کردیم که اکنون در وزارت رفاه است تا اصلاحات نهایی آن انجام و از سوی دولت به مجلس تقدیم شود.


معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: با غربالگری اختلالات روانی می‌توانیم مداخلات سریعی انجام دهیم. زیرا این افراد زمانی به ما مراجعه می‌کنند که دیگر به حدود 20 سالگی رسیده‌اند و این اختلالات در آنها نهادینه شده و شاید مداخلات ما چندان موثر نباشد. البته شیوع اختلالات جنسی در کشور چندان بالا نیست، اما آمارهای جهانی نشان می‌دهد از هر 70 هزار مرد، یک نفر تمایل به زن بودن دارد و از هر 100 هزار زن یک نفر تمایل به مرد بودن دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب