دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 ارديبهشت 1397 - 09:23

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و D8 کارگاه«علم‌سنجی پیشرفته» برگزار می‌کنند

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) و D8 در اسلام آباد پاکستان کارگاه «علم‌سنجی پیشرفته» برگزار می‌کنند.
کد خبر : 276644

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، سازمان کشورهای در حال توسعه D8 با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و وزارت علوم پاکستان، مجموعه کارگاه‌های «علم سنجی پیشرفته» ویژه کشورها D8 را با حضور شرکت‌کنندگانی از کشورهای بنگلادش، مصر، نیجریه، اندونزی، ایران، مالزی، پاکستان و ترکیه در تاریخ 17 و 18 اردیبهشت 1397 در مقر اصلی کمیسیون علوم و فناوری برای توسعه پایدار کشورهای جنوب (COMSATS) اسلام آباد پاکستان برگزار خواهد کرد.


افزایش رتبه نشریات و دانشگاه‌های کشورهای D8و نیز آشنایی با پارامترهای کمی و کیفی و پارامترهایی که نقش موثری در ارتقا جایگاه علمی نشریات دانشگاه‌های کشورهای D8 دارند از جمله مباحثی هستند که در این کارگاه دو روزه به آنها پرداخته خواهد شد.


از آنجا که افزایش اثرگذاری یا کیفیت تحقیقات یکی از مسائل مهم برای دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی در جهان محسوب می‌شود، در این سلسله کارگاه‌ها، راهکارهای ارتقا سطح اثرگذاری علمی در ابعاد مختلف فناورانه، نوآورانه، اجتماعی، اقتصادی و دانشگاهی ارائه خواهد شد. این امر به طور مستقیم بر رتبه دانشگاه‌ها در نظام‌های رتبه‌بندی و جایگاه دانشگاه‌ها در عرصه‌های بین‌المللی تاثیر می‌گذارد.


هدف از برگزاری این کارگاه ها، تقویت همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با کشورهای عضو D8، ارتقای کیفیت تحقیق در کشورهای D8، ایجاد یک شبکه پیوسته علمی در سرتاسر کشورهای D8 و نیز تعیین جایگاه دانشگاه‌های D8 و ارائه راهکارهایی برای ارتقا جایگاه آنها به جمع صد یا دویست دانشگاه برتر دنیا است.


پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با ارائه دو کارگاه «مقایسه کمی و کیفی تولیدات علمی کشورهای D8 در پایگاه های ISI، ISC و Scopus » و «بررسی جایگاه کشورهای D8 در رتبه‌بندی‌های جهانی» یکی از برگزارکنندگان اصلی این مجموعه کارگاه‌ها خواهد بود.


کمک به ارتقای سطح اثرگذاری علمی دانشگاه‌های عضو OIC و منطقه از جمله اهداف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری است که در این راستا تاکنون کارگاه‌های مختلفی برای محققان و سیاستگذاران علمی کشورهای اسلامی و منطقه برگزار شده است که از آن جمله می‌توان کارگاه های برگزار شده در دانشگاه های پاکستان (UHS)، مالزی (UiTM USM, UTM, ، UPM)، و هند (دانشگاه جامیا میلیا اسلامیا، مرکز تحقیقاتی نیس کر هند، دانشگاه IIT دهلی، دانشگاه IITرورکی)، و کارگاه‌های ویژه محققان کشورهای جنوب شرق آسیا از سال 1395 تاکنون را نام برد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب