دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 اسفند 1396 - 11:09
با هدف حمایت از رساله‌های برتر علوم انسانی در زمینه تولید و اشتغال؛

نخستین جشنواره علم، توسعه و اشتغال برگزار شد

نخستین جشنواره تقدیر از رساله‌ها و پایان‌نامه‌های برتر علوم انسانی در حوزه تولید و اشتغال از سوی پژوهشکده علوم انسانی کاربردی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.
کد خبر : 268015

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حدود 400 اثر به دبیرخانه این جشنواره احصا شد، 100 اثر به شکل کامل مورد بررسی قرار گرفت. این آثار در ۴ گروه اقتصادی، اجتماعی، ادبیات و علوم انسانی و فلسفه-هنر توسط ۴۰ داور، داوری شد.


مهمترین شاخص‌های ارزیابی مبتنی بر خروجی‌های آثار شامل سیاست‌های پیشنهادی، راهکارهای اجرایی و آسیب شناسی وضعیت تولید و اشتغال کشور بوده است.


در این آیین ضمن تقدیر از آثار برگزیده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، صاحبان آثار منتخب به صندوق حمایت از پژوهشگران برای دریافت پژوهانه و ورود به دوره‌های پسادکتری معرفی شده‌اند.


دکتر حمیدرضا حسینی‌دانا، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند که خود یکی از برگزیدگان این جشنواره است در حاشیه این مراسم گفت: برگزاری این گونه رویدادهای علمی که هدفشان تقویت ارتباط بخش‌های اجرایی و دانشگاه بسیار با برکت است.


وی تاکید کرد: بسیاری از رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها در دانشگاه‌ها بر اساس مسائل و مشکلات حوزه‌هایی اجرایی طراحی و تدوین می‌شوند اما فقدان معرفی آنها به بخش‌های میدانی باعث می‌شود این تولیدات علمی در عمل ثمره‌ای نداشته باشند که چنین همایش‌هایی می‌تواند این خلا جدی را پر کند.


حسینی‌دانا با اشاره به اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: انجمن علمی مدیریت رسانه و ارتباطات نیز در راستای پیگیری بند 21 این سیاست‌ها در سال جاری 12 عنوان نشست تخصصی برگزار کرد و در این نشست‌ها، الزامات، آسیب‌ها و ابعاد گوناگون گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را دنبال کرد که ثمره آن شکل‌گیری‌ دهها عنوان پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری است که در حال حاضر نیز در جریان است.به عنوان مثال در یکی از این آثار که حاصل نشست های فوق است و در کتاب چکیده آثار جشنواره نیز منتشر شده، کسب‌و‌کارهای مجازی هنرمندان هنرهای تجسمی اصفهان در شبکه اجتماعی اینستاگرام توسط سرکار خانم فرانک ضیایی و اینجانب به عنوان استاد راهنما مورد مطالعه قرار گرفت و 3 بُعد وضعیت این کسب و کارها، امنیت سایبری آثار هنری عرضه شده و لزوم توانمند سازی هنرمندان برای استفاده از ابزارهای فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


دکتر بهاره نصیری، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دبیر شورای علمی نشست های تخصصی رسانه‌ها و اقتصاد مقاومتی نیز گفت: هدایت سرمایه‌های انسانی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، وظیفۀ سنگینی است که برعهدۀ دانشمندان و اساتید دانشگاهها است و از طریق آن می توان این توان تجمیع شده را در راستای گره گشایی از مشکلات اجرایی و اقتصادی کشور به کار برد.


وی با اشاره به برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی رسانه‌ها و اقتصاد مقاومتی در سال جاری گفت: در طول این نشست‌ها بیش از 70 نفر پژوهشگر با دبیرخانه نشست‌ها همکاری کردند و در این همکاری‌ها حدود 120 سخنرانی پژوهشی ارایه شد به گونه‌ای که تعدادی از آن تحقیقات، امروز در جشنواره علم، توسعه و اشتغال به عنوان آثار برجسته، معرفی شدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب