دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسن کربلایی*

تجلیل از نماد هرزگی و ابتذال سینمای ایران!

روزنامه ایران روز دوشنبه همین هفته با بزرگداشت فردی که نماد هرزگی و ابتذال سینمای ایران قبل از انقلاب بود پشت پا به همه ارزش‌های اسلامی، انسانی و ایرانی در هنر سینما زد.
کد خبر : 267966

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، روزنامه ایران روز دوشنبه همین هفته با بزرگداشت فردی که نماد هرزگی و ابتذال سینمای ایران قبل از انقلاب بود پشت پا به همه ارزش‌های اسلامی، انسانی و ایرانی در هنر سینما زد.
مردم ما تصویر ناصر ملک‌مطیعی را بر سردر سینماهای قبل از انقلاب در آغوش زنان هرزه و برهنه دیده‌اند. روزنامه ایران در این شخص چه دیده است که او را "سالار سینمای ایران" می‌نامد!
روزنامه ایران با چاپ یک عکس 5 ستونی از این مراسم در صفحه اول با تیتر درشت می‌نویسد؛ "حیف از این همه سال که بودی اما نبودی."
این موضع ارگان دولت در مورد عدم حضور فردی در سینمای سال‌های پس از انقلاب است که خود با آن سابقه تبلیغ فحشاء و هرزگی ترجیح داده بود در پرده سفید سینمای پس از انقلاب ظاهر نشود.
وقتی «بی بی سی» ملک‌مطیعی را "میراث ملی ایران" معرفی و پشت پرده به صحنه آوردن او را مدیریت می‌کند روزنامه ایران به عنوان ارگان دولت نباید بی بی سی را در این کژراهه همراهی کند.
وقتی «بی بی سی» او را به دلیل بازی در فیلم‌های مستهجن و غیراخلاقی فارسی تحسین و تجلیل می‌کند آیا روزنامه ایران می‌تواند به مردم توضیح دهد به چه دلیل از ملک مطیعی تجلیل و او را سالار سینمای ایران می‌نامد؟!
جناب آقای "روغنی‌ها" مدیرمسئول محترم روزنامه ایران که خود فردی اندیشمند و فرهیخته است آیا حاضر است یکی از پوسترهای مبتذل این بازیگر زمان طاغوت که اغلب مملو از برهنه‌گرایی و صحنه های غیراخلاقی است را به اعضای خانواده اش نشان دهد؟
ماموریت ملک‌مطیعی و بهروز وثوقی و افرادی از این دست تنها در حوزه ابتذال فرهنگی سینما نبود. این زوج سینمایی مامور بودند با بازی در فیلم های به اصطلاح جاهلی و کلاه‌مخملی بگویند تیپ لوطی ها نباید وقتی ناموس ملک و ملت به خطر افتاد به صحنه بیایند همانند آنچه در 15 خرداد و نهضت الهی امام خمینی (ره) رخ داد.
تیپ کلاه‌مخملی‌ها و لوطی ها بیشتر اشتغالشان در کاباره‌ها و رقاص‌خانه‌هاست. حداکثر اگر به ناموس خودشان تجاوز شد دست به چاقو شوند. این بود پیام سیاسی فیلم هایی که ملک‌مطیعی و وثوقی بازی می‌کردند.
همین پیام را در بازداشتگاه ها و بیدادگاه های رژیم ستمشاهی پهلوی بازجوها به امثال شهید طیب دادند و چون آنها قبول نکردند بیرحمانه به شهادت رسیدند.
روزنامه ایران از چه چیز تاسف می‌خورد. از ادامه هرزگی و حضور ملک مطیعی در سینمای ایران! یا عدم ترویج فساد اخلاقی و هرزگی در سینمای امروز ایران!
ارگان دولت از چه چیز تاسف می‌خورد که خود اعتراف می‌کند در سینمای پس از انقلاب ناصر ملک مطیعی نبوده پس از چه چیز تجلیل می‌کند؟ تجلیل "سینمای فارسی" قبل از انقلاب!
این مراسم در روزنامه ایران ارگان دولت جمهوری اسلامی به مناسبت 88 سالگی ناصر ملک مطیعی برگزار شده است. او در این مراسم می‌گوید؛ "امروز تولد رفیق عزیزی نیز هست خیلی دوستش دارم و می‌دانم تمام مردم ایران به او علاقه مند هستند. البته در سینمای امروز ما خیلی بهروز وثوقی داریم. اما بهروز وثوقی همواره جایگاه خاص خودش را دارد و شکی نیست که بهروز وثوقی شدن زحمت می‌خواهد."
این حرف های ملک مطیعی نشان می‌دهد که مراسم بزرگداشت وی در روزنامه ایران به قرائت وی بزرگداشت بهروز وثوقی هم هست! بهروز وثوقی با زنان دربار پهلوی رابطه وثیق داشت. به همین دلیل بعد از انقلاب با آن کارنامه ننگین به خارج از کشور فرار کرد و هنوز هم ارتباط با سلطنت طلبان و اراذل و اوباش هنری دوران پهلوی خود را حفظ کرده است.
به راستی ناصر ملک مطیعی از کجا آمار گرفته است تمام مردم ایران به بهروز وثوقی فاسد و هرزه علاقه مند هستند! اگر مردم ایران به او علاقه مند بودند چرا فرار کرد؟! اگر مردم ایران به او علاقه مند بودند چرا انقلاب کردند و سینمای ایران را از هرزگی و ترویج فساد و فحشاء نجات دادند!
از اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌خواهم در اولین نشست این شورا صحنه هایی از فیلم های مبتذلی که ملک مطیعی نقش اول را داشت و من اینجا شرم دارم نام آنها را ببرم برای
رئیس جمهور محترم نشان دهند و از او بپرسند ارگان دولت چرا در طول این پنج سالی که دولت تدبیر و امید سر کار است از این همه سینماگران متعهد که پاسدار حریم ارزش های الهی و انسانی بودند در این اندازه تجلیل نکرده است!
فلسفه ستایش و تجلیل از فردی که نماد هرزگی و فساد اخلاقی در سینمای قبل از انقلاب بوده چیست؟
هیئت وزیران در جلسه 18/11/96 به پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تأیید سازمان برنامه و بودجه، پنج میلیارد تومان به روزنامه ایران کمک هزینه پرداخت کرده است.
آیا درست است از کیسه بیت المال چهره هایی در این روزنامه تبلیغ و تجلیل شوند که درست مقابل ارزش های اسلامی، در رژیم گذشته مروج هرزگی و برهنگی بودند؟
روزنامه ایران به عنوان ارگان دولت این روزها باید کارنامه دولت در مورد اشتغال و تولید و عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی را به اطلاع مردم برساند یا برود دنبال ترویج مبلغان فساد و هرزگی در قبل از انقلاب!


منبع: رسالت


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب