لزوم ساماندهی پژوهشهای منجر به اشتغال در علوم انسانی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا دلیری در آیین اختتامیه اولین جشنواره قدردانی از رسالهها و پایاننامههای برتر علوم انسانی در زمینه تولید و اشتغال که صبح امروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد، گفت: باید دانشگاهها طوری برنامهریزی کنند تا دانشجویان پایاننامههایشان را بر اساس نیازهای جامعه و صنعت بنویسند. کاربرد پایاننامهها و رسالهها در ارتباط با صنعت مشخص میشود.
وی ادامه داد: اقتصاد ما باید با تفکر جوانان اصلاح شود و فعالیتهای استارتآپی و پژوهشهای دانشجویان میتواند منجربه اصلاح اقتصاد جمهوری اسلامی ایران شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در همه دانشگاهها مراکز نوآوری راهاندازی شده است، تاکید کرد: درگیر شدن دانشجویان با این مراکز میتواند آنها را به مسیری هدایت کند تا پژوهشهای خود را به گونهای بنویسند که کاربرد داشته باشد و هم به درد زندگیشان بخورد و هم منجر به ایجاد یک شغل یا یک شرکت شود.
وی اضافه کرد: علوم انسانی در همه جای دنیا پایه همه فعالیتهای دیگر هم است ما هم باید علوم انسانیمان در صدر باشد اگر ما بتوانیم فعالیتهای پژوهشی منجر به اشتغال در علوم انسانی را ساماندهی کنیم قطعا در حوزههای دیگر به مشکل برنمیخوریم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم آمادگی دارد تا از پژوهشهای علوم انسانی حمایتهای همه جانبه داشته باشد.
انتهای پیام/