درمان قطعی میگرن با داروی دانشبنیان ایرانی برای اولین بار در جهان
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم رونمایی از داروی ملی درمان میگرن برای اولین بار در جهان که در صندوق نوآوری شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه 200 هزار نمونه از این اسپری تاکنون تولید و در 130 داروخانه توزیع شده است، اظهار کرد: این دارو به همت یک شرکت دانشبنیان ایرانی با 5 میلیارد تومان تسهیلات از صندوق نوآوری شکوفایی تولید شده است.
وی ادامه داد: این دارو درمان قطعی دارد و مسکن نیست، با تولید این دارو مشکلات بسیاری از بیماران حل خواهد شد زیرا بیماران مبتلا به میگرن از مشکلات بسیاری رنج میبرند.
سلطانی عنوان کرد: این شرکت دانشبنیان ایرانی 7 داروی دیگر را در دست تولید دارد که با اتمام مراحل از مجوزهای تولید، وارد بازار خواهد شد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه تاکنون این صندوق هزار و 850 میلیارد تومان به شرکتهای دانشبنیان تسهیلات اعطا کرده است، گفت: 994 شرکت دانشبنیان به نتیجه فنی و موفق رسیدند که شرکت تولیدکننده میگرن گاز یکی از آنهاست؛ همچنین چند روز پیش یک شرکت دانشبنیان ایرانی در انزلی کشتی تولید شده ایرانی را به آب انداخت.
وی افزود: با راهاندازی شرکتهای دانشبنیان مشکلات کشور حل و اشتغالزایی خواهد شد همچنین از خروج ارز جلوگیری میشود.
سلطانی با بیان اینکه در ایران 12 میلیون دانشآموخته دانشگاهی داریم، اکنون 3هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند و سالانه 1.2 میلیون نفر به فارغالتحصیلان دانشگاهی افزوده میشود و ما چهارمین یا پنجمین کشور به لحاظ فارق التحصیل رشتههای علوم پایه پزشکی و مهندسی در دنیا هستیم.
سلطانی ادامه داد: بالاترین بیکاری اکنون در میان فارغالتحصیلان دانشگاهی است و این در حالی است که ما تنها 3 هزار شرکت دانش بنیان داریم و برای هر 4 هزار نفر یک شرکت دانشبنیان ایجاد شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد: با راهاندازی شرکتهای دانشبنیان 70هزار شغل ایجاد شده است و تاکنون بیش از 12 محصول جدید دانشبنیان ایران با موفقیت تولید و وارد بازار شده است که این نوع شرکتها 74 درصد از مزایای صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کردند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه ما در اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان سختگیری میکنیم، گفت: با سختگیری قصد داریم تا از سوءاستفادهها جلوگیری کنیم و اگر ارزیابیها در اعطای تسهیلات به دقت صورت گیرد منجر به تولید محصول خواهد شد.
سلطانی با بیان اینکه موج اول فناوری در کشور راهاندازی شده است، گفت: بسیاری به ما میگویند که چرا شرکتهای دانشبنیان و محصولاتشان را تبلیغ نمیکنیم و ما در این راستا در صدا و سیما هر شب یک شرکت و یک محصول دانشبنیان را معرفی میکنیم.
انتهای پیام/