دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1396 - 13:48
رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان:

زن اسلامی، در اجتماع اثرگذار، مدیر خانواده و مایه آرامش جنس مرد است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: زن اسلامی عبارت است از آن موجودی که دارای ایمان و عفاف است، متصدی مهم‌ترین بخش تربیت انسان است، در اجتماع اثرگذار است، رشد علمی و معنوی دارد، مدیر کانون بسیار مهم خانواده است و مایه‌ی آرامش جنس مرد است.
کد خبر : 266573

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در آستانه ولادت با سعادت حضرت صدیقه‌کبری فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها، هزاران نفر از شاعران و ستایشگران اهل‌بیت علیهم‌السلام با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و تعدادی از ستایشگران و نغمه‌سرایان اهل‌بیت(علیهم‌السلام) فضای حسینیه امام خمینی(ره) را به عطر مدایح و مناقب دخت گرامی پیامبر اسلام، معطر کردند.


حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، مقامات معنوی و عظمت روحی حضرت فاطمه‌زهرا(س) را خارج از فهم بشری دانستند و گفتند: مقام والای دختر پیامبر اعظم را باید از پروردگار و اولیاء الهی شنید و آموخت، همچنانکه پیغمبر اکرم(ص) در وصف آن بانو، تعبیر بلند برترین زنان اهل بهشت را بیان فرموده است و شیعه و سنّی بر صحت این روایت، اتفاق‌نظر دارند.


ایشان با اشاره به نامگذاری روز ولادت حضرت فاطمه‌زهرا(س) به‌عنوان «روز زن»، زن را در منطق اسلامی برخوردار از یک چهارچوب کامل خواندند و افزودند: «زنِ اسلامی» موجودی است دارای ایمان، عفاف، رشد علمی و معنوی، اثرگذار در اجتماع، مدیر خانواده و مایه آرامش مرد و در کنار آن برخوردار از خصوصیات زنانگی مثل لطافت و آمادگی برای دریافت انوار الهی.


رهبر انقلاب اسلامی، الگوی زن اسلامی را زنان بزرگی همچون حضرت فاطمه‌زهرا و حضرت خدیجه کبری دانستند و گفتند: در مقابل الگوی اسلامی، الگوی انحرافی زن غربی وجود دارد که به‌جای همه خصوصیات برجسته و ممتاز زن اسلامی، شاخصه‌هایی همچون برهنگی و جلب نظر و التذاذ مردان را در خود دارد.


ایشان، ملزم بودن مردان به پوشیدن لباس کامل و تشویق زنان به برهنگی هر چه بیشتر در مجالس رسمی غرب را نمونه‌ای از سوق دادن زن غربی به ولنگاری و بی‌بندوباری برشمردند و افزودند: امروز زن غربی مظهر مصرف، آرایش، جلوه‌گری مقابل مردان و وسیله هیجان جنسی است.


حضرت آیت الله خامنه‌ای، طرح مسائلی همچون «عدالت جنسیتی» در سخنان غربی‌ها را ظاهری و مسئله‌ای خالی از واقعیت دانستند و با اشاره به اذعان تعداد زیادی از زنان صاحب‌مقام غربی در ماههای اخیر به قرار گرفتن در معرض سوء استفاده و خشونت در جریان مسائل اداری، گفتند: اسلام به‌وسیله حجاب در را بر روی این نقطه انحراف بسته است، بنابراین حجاب اسلامی وسیله مصونیت زن است نه محدودیت او.


ایشان با تأکید بر اینکه پرچم استقلال هویتی و فرهنگی زنان در دست زنان ایرانی است، افزودند: بانوان ایرانی با حفظ حجاب، استقلال هویتی و فرهنگیِ خود را به دنیا صادر و این سخن جدید را اعلام می‌کنند که زن می‌تواند با حفظ حجاب و عفاف و جلوگیری از سوء استفاده مردان بیگانه و زیاده‌طلب، در میادین اجتماعی حضور فعال و مؤثر داشته باشد.


رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد از کسانی که کانون خانواده را تحقیر و اینگونه وانمود می‌کنند که "عدالت جنسیتی یعنی در هر عرصه‌ای که مردان حضور دارند، زنان نیز حضور داشته باشند"، این کار را خیانت به زنان و حرمت و شخصیت آنان دانستند و گفتند: زن، محترم است و هیچ‌کس مخالف حضور او در میادین اجتماعی و تحصیل علم و کسب مسئولیت نیست.


ایشان افزودند: این هنر انقلاب اسلامی است که امروز زنان ایرانی جزو بهترین دانشمندان و شخصیت‌های فرهنگی هستند، زیرا قبل از انقلاب اینگونه نبود و تعداد زنان برتر در بخشهای علمی و فرهنگی بسیار محدود بود.


حضرت آیت الله خامنه‌ای، زن را مدیر و محور خانواده و نقش مادری، همسری و ایجاد آرامش در خانواده را مهمترین شغل و مسئولیت او دانستند و به زنان ایرانی توصیه کردند: مفاهیم اسلامی و چهارچوبهای قرآنی درباره زن را حفظ و تقویت کنید و آن را از آفاتی همچون اسراف، رقابت‌های منفی و الگو گرفتن از زن منحرف غربی دور بدارید.


ایشان در ادامه، چهل سال توطئه مستمر و بی‌نظیر دشمنان علیه ملت ایران و در عین حال بالندگی و پیشرفت روزافزون شجره طیبه انقلاب را مایه افتخار و نشانه لطف الهی خواندند و گفتند: دشمنان ایران از چند ماه قبل در اتاق‌های فکر دور هم نشستند و برای سه ماه آخر سال طراحی کردند که به خیال خود کار جمهوری اسلامی را در اسفند ماه تمام کنند.


رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در دی ماه و بهمن ماه دیدید که مردم چگونه جواب آنها را دادند و ملت ایران همواره آماده است که هر متجاوز و متَعرّضی را به جای خود بنشاند.


ایشان سپس با تأکید بر اینکه همه از جمله دشمنان ایران از استحکام کشور و متکی بودن آن به مردم و جوانان و راه امام بزرگوار اطلاع دارند، به تبیین ابعاد و اهداف طراحی دشمنان در حمله به نقطه هویت مستقل و فرهنگی زن مسلمان یعنی مسئله «حجاب» پرداختند.


حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به تبلیغات پرحجم دشمنان و هزینه‌های سرسام‌آور آنان برای اثرگذاری منفی بر مسئله حجاب، گفتند: آن‌همه هزینه، فکر و تبلیغات کردند که در نتیجه آن چند دختر فریب بخورند و در گوشه‌وکنار روسری از سر بردارند و همه تلاش‌هایشان در این نتیجه کوچک و حقیر خلاصه شد که این، مسئله‌ای نیست اما آنچه بنده را حساس می‌کند، طرح مسئله «حجاب اجباری» از دهان برخی خواص است.


ایشان افزودند: این عده که در میان آنها روزنامه‌نگار، روشنفکرنما و آخوند معمّم هم وجود دارد، همان خطی را دنبال می‌کنند که دشمن نتوانسته با آن‌همه هزینه در کشور به نتیجه برساند که ان‌شاءالله این کارشان نادانسته باشد.


رهبر انقلاب اسلامی با رد ادعای این افراد مبنی بر اینکه دستور امام راحل درباره حجاب زنان مربوط به همه‌ی زنان نبوده است، گفتند: این حرف غلط است زیرا ما آن زمان بودیم و خبر داریم که امام بزرگوار در مقابل این منکرِ واضح که به‌دست پهلوی‌ها و دنباله‌های آنها در کشور ایجاد شده بود، همچون همه منکرات مثل کوه، محکم ایستاد و گفت حجاب باید وجود داشته باشد.


ایشان افزودند: نظام اسلامی با فردی که در خانه خود و در مقابل نامحرم حجاب ندارد، کاری ندارد، اما کاری که در خیابان و در ملأ عام انجام می‌شود در واقع کار و تعلیم عمومی است و برای نظام برآمده از اسلام، تکلیف ایجاد می‌کند.


حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: کار حرام، بزرگ و کوچک ندارد و آنچه حرام شرعی است، نباید به صورت آشکار انجام شود، زیرا شارع اسلامی بر حکومت تکلیف کرده مانع انجام حرام علنی شود.


ایشان با ردّ حرف برخی افراد مبنی بر اینکه باید اجازه داد مردم خودشان حجاب را انتخاب کنند، گفتند: این حرف را درباره همه گناهان اجتماعی می‌توان گفت؛ مثل آن که بگویند فروش مشروبات الکلی آزاد شود و هر کس خواست بخورد یا نخورد؛ آیا این حرف درست است؟


حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ما مفتخر به حجاب زنان ایرانی هستیم و زن ایرانی با حجاب اسلامی و چادر ایرانی توانسته در عین خانه‌داری و همسرداری به بالاترین رتبه‌های علمی و فرهنگی، و حضور مؤثر اجتماعی دست یابد، افزودند: این کار خطای بزرگی است که برخی افراد برای ایجاد میل غلط و انحرافی به فرهنگ غربی به دنبال دور زدن قوانین هستند.


ایشان در همین زمینه با انتقاد از انجام برخی اقدامات خلاف در زمینه سیاست‌های جمعیتی و آموزشی، گفتند: باید جلوی هرگونه تخلف از سیاست‌های اسلامی گرفته شود و مسئولان باید کار را به نحوی پیش ببرند که اهداف اسلام تأمین شود نه اهداف دشمنان.


رهبر انقلاب اسلامی، فرهنگ الهی را تضمین و تأمین‌کننده استقلال و آزادی ملت ایران دانستند و گفتند: ولنگاری و اسیرِ دست‌بسته‌ی فرهنگ غرب بودن، آزادی نیست بلکه آزادی یعنی ایمان، فکر، فرهنگ و الگوی اسلامی خود را داشته باشید و دنبال کنید.


حضرت آیت الله خامنه‌ای در همین زمینه به تکرار عنوان عدالت جنسیتی در سخنان غربی‌ها و افراد مقلّد غرب اشاره و این سؤال را مطرح کردند: این چه عدالتی است که بر اساس آمارهای خودشان، بیشترین میزان تجاوز جنسی با اِعمال زور و خشونت و همچنین بیشترین خشونت علیه زنان به‌دست مردان در خانواده‌ها در اروپا و امریکا انجام می‌شود؟


ایشان، عدالت جنسیتی در اسلام را به معنای محترم و مورد تعرض قرار نگرفتن زن و جلوگیری از اعمال خشونت علیه زنان در خانواده دانستند و تأکید کردند: برای فهم آنکه چه چیزی خشونت هست یا نیست باید از منطق و فکر اسلامی استفاده شود نه از تعالیم غرب.


رهبر انقلاب اسلامی سپس به بیان چند توصیه خطاب به مداحان پرداختند.


ایشان با اشاره به دشمنی‌های خباثت‌آمیز علیه نظام و ملت ایران، ستایشگران اهل‌بیت علیهم‌السلام را رسانه‌هایی مهم در مقابله با این دشمنی‌ها خواندند و خطاب به آنان گفتند: باید با افزایش معرفت و عقلانیت و ایمانِ مخاطبان، و روشنگری سیاسی و ترویج رفتار و اخلاق اسلامی، تأکید بر اتحاد ملی و گسترش برادری و مهربانی، وظیفه سنگین خود را انجام دهید.


بخش پایانی سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای پاسخ به سخنان مقام‌های امریکایی و اروپایی در مخالفت با حضور منطقه‌ای ایران بود.


ایشان گفتند: در حالی‌که امریکا در همه‌جا حضوری مفسدانه و فتنه‌گرانه دارد، مرتباً درباره حضور ایران در منطقه، شبهه‌آفرینی می‌کنند. آیا ما برای حضور در منطقه باید از امریکا اجازه بگیریم؟


رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ما برای حضور در منطقه باید با دولت‌های منطقه مذاکره و گفت‌وگو کنیم یا با شما؟ هر گاه خواستیم در امریکا حضور پیدا کنیم با شما گفت‌وگو می‌کنیم!


ایشان در پاسخ به مقام‌های اروپایی مبنی بر تمایل به مذاکره با ایران درباره حضور آن در منطقه، مجدداً همین نکته را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: این مسئله به شما چه مربوط است؟ این منطقه، منطقه ماست یا شما؟ شما در منطقه ما چه می‌کنید؟ ما با ملت‌های منطقه قرار می‌گذاریم و قرار هم گذاشته‌ایم و پیش رفته‌ایم و پیش‌تر هم خواهیم رفت. این مسائل سیاسی را باید مردم بدانند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب