استفاده از ظرفیت دانشجویان در جهت ارتقای فرهنگ دانشگاهها
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر منصور غلامی در نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور اظهار کرد: از آنجا که معیار فعالیت فرهنگی در دانشگاههای کشور، تطابق با آرمانهای انقلاب اسلامی و دیدگاههای مقام معظم رهبری است، حمایت ویژهای میطلبد.
وی افزود: فعالیت فرهنگی در دانشگاهها حساس، ظریف و سنگین است و علاوه بر بخش سیاستگذاری، در بخش اجرا و هماهنگی نیز بسیار دشوار است زیرا با سلایق فرهنگی متفاوت و بخشهای اجرایی گوناگونی مرتبط است.
وزیر علوم تصریح کرد: هماهنگی معاونتهای فرهنگی دانشگاهها با دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و استفاده از ظرفیت تشکلهای دانشجویی، کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی میتواند به توفیق بیشتر برنامههای فرهنگی کمک کند.
غلامی با اشاره به تصویب برنامههای راهبردی ۵ ساله در دانشگاهها گفت: حتماً این برنامهها باید پیوست فرهنگی داشته باشند و هر یکی دوسال باید با توجه به شرایط، برنامههای فرهنگی مورد بازبینی و بازنگری قرار گیرد.
وزیر علوم در خصوص موضوع تلفیق معاونتهای فرهنگی و دانشجویی در دانشگاهها گفت: براساس طرحی که در مرحله تدوین است معاونت فرهنگی دانشگاهها ساختار مستقلی دارد و وظایف معاونت دانشجویی به دفتر نمایندگی سازمان امور دانشجویان واگذار میشود.
وی تاکید کرد: تعامل با دستگاههای اجرایی و استانداریها میتواند به توفیق بیشتر برنامههای دانشگاهها و از جمله بخش معاونت فرهنگی کمک کند.
دکتر حسین سیمایی صراف، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم نیز در این نشست گفت: برای اصلاح آییننامههای معاونت فرهنگی آماده همکاری با این معاونت هستیم.
وی با تاکید بر بازنگری و اصلاح بسیاری از آییننامههای موجود گفت: باید در اصلاح آییننامههای موجود به تطابق آنها با قانون اساسی و اسناد بالادستی کشور توجه شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم با اشاره به ضرورت مشاوره با مدیران و کارشناسان حقوقی دانشگاهها گفت: هر معاونت و اداره کلی که درصدد تعیین آییننامه و ضوابط قانونی است، باید در قوانین بالادستی اجازه تدوین آییننامه را داشته باشد.
انتهای پیام/