افزایش ۳ برابری تعداد قراردادهای صنعتی دانشگاه امیرکبیر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احمد معتمدی در مراسم افتتاح هفتمین دوره مسابقات بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اهمیت برگزاری این مسابقات، افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر اهمیت زیادی برای برگزاری چنین مراسمی قائل است از این رو این مسابقات در هفت دوره برگزار شده و در هر دوره رشد کمی و کیفی داشته است.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاههای ایران از لحاظ تئوری توفیقات زیادی داشته است، ادامه داد: به عنوان نمونه در برنامه راهبردی این دانشگاه تلاش داریم تا بتوانیم جزو دانشگاههای نسل سوم و ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیریم.
معتمدی با تاکید بر اینکه بنا داریم تا ۸ سال آینده به این اهداف برسیم، یادآور شد: براساس برنامهریزیهای انجام شده تاکنون توانستهایم سال به سال رتبه جهانی دانشگاه را ارتقاء دهیم.
وی یکی از شاخصهای رشد دانشگاه را، تولید علم و مقاله دانست و افزود: بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه، تعداد متوسط مقالات به تعداد استادان در سال گذشته ۳.۹۶ است که بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه این میزان باید ۲.۸۶ باشد.
به گفته وی، براساس برنامه راهبردی تعداد استنادات این دانشگاه باید ۱۸ باشد که در سال گذشته این میزان به ۲۰.۶ رسیده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه ما از برنامههای پیشبینی شده جلوتر حرکت میکنیم، ادامه داد: هر چند که ما از نظر تئوری بسیار فعال بودیم، ولی نیاز است تا در حوزه عملی نیز فعالتر عمل کنیم. از این رو برنامه هایی را در این راستا در دستور کار داریم.
معتمدی بازنگری برنامه کارشناسی را از جمله اقدامات این دانشگاه برای ارتقای فعالیتهای علمی این دانشگاه نام برد و اظهار کرد: بر این اساس، اقدام به بازنگری برنامه کاری ۱۶ دانشکده این دانشگاه کردیم و در این بازنگری سعی شده تا جنبههای کاربردی و عملی را ارتقاء دهیم و دانشجویان را با مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار آشنا کنیم.
معتمدی ادامه داد: علاوه بر آن تلاشهایی شده است تا پروژههای تحقیقاتی در دورههای کارشناسی ارشد و دکتری نزدیک به صنعت شود که با اقدامات صورت گرفته تعداد قراردادهای صنعتی دانشگاه ۲ برابر افزایش نشان میدهد.
وی تصریح کرد: افزایش تعداد قراردادهای صنعتی موجب میشود تا دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی با بازار کار آشنا شوند.
وی با اشاره به وضعیت ثبت اختراعات در این دانشگاه گفت: ۳۱ درصد پتنتهای ثبت شده در کانون ثبت پتنت ایران متعلق به دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه هر چه بتوانیم مسائل نظری و عملی را تلفیق کنیم، به حوزه کاربرد نزدیکتر میشویم، یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از دانشگاههای خوب دنیا به سمت ایجاد دانشگاههای نسل سوم در حرکت هستند و این دانشگاهها، جزو دانشگاههایی است که در عرصه اقتصادی نقش فعالتری در تولید ثروت دارند.
انتهای پیام/