دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 اسفند 1396 - 11:42
معاون کمیته امداد خبر داد؛

جمع آوری 125 میلیارد تومان کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری سال گذشته

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تاکید بر اینکه ریالی از کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری در ساختار تشکیلاتی و اداری کمیته امداد هزینه نمی‌شود، گفت: سال گذشته 125 میلیارد تومان کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری جمع‌آوری شد.
کد خبر : 265244

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علی محمد ذوالفقاری معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در نشست خبری به مناسبت جشن نیکوکاری به حمایت‌های خیرین و مشارکت مردمی اشاره و بیان کرد: سال گذشته 125 میلیارد تومان در جشن نیکوکاری جمع‌آوری شد که امیدواریم با حمایت مردم امسال میزان کمک‌های نقدی و هدایای مردم افزایش یابد بر همین اساس امسال جشن نیکوکاری در سه روز 16 تا 18 اسفند در سطوح مختلف برگزار می‌شود.


وی اضافه کرد: روز 16 اسفندماه جشن نیکوکاری در مدارس برگزار می‌شود و در این روز دانش آموزان در زنگ نیکوکاری با برنامه‌های کمیته امداد و اهمیت و ضرورت انفاق و کمک به هم‌نوعان خود آشنا می‌شوند و مسئولان کمیته امداد و مدیران مدرسه در این زنگ نیکوکاری دانش‌آموزان را با اهمیت نیکوکاری و حمایت از نیازمندان آشنا می‌کنند.


ذوالفقاری تاکید کرد: همچنین در روز دوم پایگاه‌ها و مراکز جمع‌آوری کمک‌های مردمی در میادین اصلی شهر مستقر خواهند شد و روز سوم 18 اسفند صندوق‌های کمیته امداد در محل‌های پیاده‌وری اول صبح مردم و هنگام ظهر نیز در نماز جمعه برگزار می‌شود و پیش از خطبه‌های نماز مسئولان کمیته امداد در استان‌های مختلف به اهمیت نیکوکاری و انفاق اشاره می‌کنند و امیدواریم نمازگزاران در این مراسم به نیازمندان و افراد بی‌بضاعت کمک کنند.


ذوالفقاری با اشاره به اینکه ریالی از این پول‌ها در ساختار تشکیلاتی و اداری کمیته امداد خرج نمی‌شود، افزود: از مردم درخواست می‌کنیم حمایت‌های خود را به صورت نقدی و یا امکانات کالایی در اختیار کمیته امداد قرار دهند.


وی یادآور شد: کمک‌های جمع‌آوری شده در جشن نیکوکاری به تناسب نیاز محرومان بین آنها توزیع خواهد شد اما از هموطنان درخواست می‌کنیم شئونات خانواده‌های نیازمندان را درنظر بگیرند و فقط کالاهای نو و استفاده نشده ارسال کنند. همچنین کمیته امداد در نظر دارد در راستای ایجاد اشتغال، سلامت، آموزش و تحصیل نیازمندان از کمک‌های خیرین استفاده کند.


ذوالفقاری یادآور شد: نمی‌خواهیم جشن کمیته امداد فقط به یک روز سال محدود شود، بلکه از دی‌ماه اقدامات خود را آغاز کرده و تا آخرین روز سال ادامه خواهیم داد تا نیاز فقرا و محرومان برطرف شود.


معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تاکید بر استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی، وقت و امداد در راستای محرومیت‌زدایی گفت: از ظرفیت صدقات، کفاره، نذورات، قربانی، اطعام و طرح برکت استفاده می‌کنیم و همچنین با برگزاری جشن‌های متفاوت به مناسبت‌های گوناگون در سال جشن رمضان، عاطفه‌ها، نیکوکاری و ازدواج را به تناسب زمان برگزار می‌کنیم که مشارکت مردمی می‌تواند به این برکات و خیرات دامن بزند.


وی یادآور شد: صدقات، زکات و نذورات عناصر اصلی و اساسی خیرین است و کمیته امداد با اجرای طرح‌های مختلف از حمایت‌های خیرین داخل و خارج کشور بهره می‌برد.


ذوالفقاری ادامه داد: کمیته امداد تلاش می‌کند با فرهنگ‌سازی و ایجاد مشارکت مردمی کیفیت و کمیت امداد را در همه صنوف افزایش دهد، به طوری‌که هم‌اکنون 10 میلیون خیر در قالب صندوق صدقات، زکات و شبکه‌های نیکوکاری همکاری و به یاری امداد می‌آیند.


وی افزود: خیرین از ابتدای سال تاکنون 1700 میلیارد تومان در طرح‌های مختلف به کمیته امداد کمک کرده‌اند که بخش قابل‌توجهی از آن در حمایت از زلزله‌زدگان استان کرمانشاه بوده است.


ذوالفقاری با اشاره به تجلیل و تکریم خیرین و نیکوکاران یادآور شد: ظرفیت‌های خیرین و نیکوکاران حامی کمیته امداد را مورد تحلیل و شناسایی قرار دادیم تا براساس ایجاد ارتباطات تخصصی از ظرفیت‌های آنها استفاده کنیم، زیرا برخی از خیرین در امر مسکن، آموزش، درمان و اشتغال توانایی‌های بالقوه‌ای دارند.


معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تاکید بر اینکه محور گفت‌وگوی کمیته امداد اجتماعی و فرهنگی است تا خیرین با نیازهای مددجویان و نیازمندان آگاه شوند.


ذوالفقاری ادامه داد: 4 سمینار با عنوان موثرترین استان‌ها برگزار شده تا بتوانیم خیرین کیفی‌تری در امداد داشته باشیم و همچنین با ایجاد سامانه الکترونیکی اطلاعات بیشتری به خیرین می‌دهیم که کمیته امداد چه نیازهایی دارد و خیر و کمک آنها چه تاثیری در راستای کاهش فقر داشته و همچنین مسیر ارسال خیرات آنان نیز به صورت شفاف مشخص است.


وی به 6 نیاز اصلی کمیته امداد اشاره کرد و گفت: 6 نیاز کمیته امداد از قبیل مسکن، اشتغال، درمان، آموزش، معیشت و جهیزیه اولویت بیشتری دارد و به عنوان نیازهای پایه کمیته امداد محسوب می‌شود. بر همین اساس از خیرین درخواست می‌کنیم در راستای این نیازها به کمیته امداد کمک کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب