تکیه بر منابع نفتی و معدنی باعث عقبماندگی علمی ایران شدهاست
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه پیامنور، دکتر محمدمهدی زاهدی در اختتامیه اولین رویداد تولید محتوای دیجیتال استان کرمان اظهار داشت: پایه و اساس اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانشبنیان است و مجموعه پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانشبنیان و استارت آپها، زمینه شکلگیری اقتصاد دانشبنیان را فراهم میکند و محور اساسی همه اینها نیروی انسانی است، به خصوص جوانان دانشجوی کشور که امروز توانستهاند با حرکت در مرزهای علم روز دنیا و با خلاقیت و نوآوری، دستاوردهای مهمی در عرصه علمی کشور داشته باشند که این مایه قوت است و مسئولین باید ضمن حمایت از این حرکت میمون و مبارک، زمینه رشد و شکوفایی اقتصاد دانشبنیان را فراهم کنند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز سرعت تولید و کاربرد علم در دنیا قابل مقایسه با قبل نیست و تقریبا در هر سال دوبرابر میشود و برخی کشورها توانستهاند اقتصاد خود را بر پایه اقتصاد دانشبنیان شکل دهند، اما در کشور ما با تکیهای که بر منابع نفتی و معدنی بوده است، شاهد عقبماندگی در زمینههای علمی هستیم که خوشبختانه در سالهای اخیر این روند در حال اصلاح است و امیدواریم سرعت مناسبی در این بخش شکل بگیرد.
نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: استارتآپ، نوعی تفکر خلاقانه و نوآورانه در مسیر کارآفرینی مبتنی بر دانش است که میتواند جهشی در کسب وکار و سطح در آمدی افراد ایجاد کند و افراد میتوانند در مدت سه تا پنج سال به صورت یک شرکت تجاری فعالیت کنند.
وی از همراهی مجلس و دولت برای حمایتهای مادی و معنوی از شرکتهای دانش بنیان خبر داد و گفت: قوانین خوبی در این راستا در مجلس تصویب شده که با اجراییشدن آن یک جهش در این زمینه رخ خواهد داد.
زاهدی در بخش دیگری از سخنان خود ورود به عرصههای نوین اشتغالزایی را مهمترین توانمندی دانشگاه پیامنور عنوان کرد و گفت: کسانی که امروز مواضع شفافی در قبال این دانشگاه ندارند، بیایند و این تواناییها را ببینند و مشاهده کنند که چگونه این دانشگاه به عرصههای نوین اشتغالزایی ورود کرده، که برگزاری این رویداد نمونهای از این توانمندیهاست.
اولین رویداد تولید محتوای دیجیتال استان کرمان با همکاری شرکت ابر زندگی، اداره فناوری اطلاعات استان کرمان به میزبانی دانشگاه پیامنور این استان به مدت سه روز برگزار شد و در مراسم اختتامیه این رویداد، به تیمهای اول تا سوم به ترتیب مبالغ 30 ،20 و 10 میلیون ریال اهدا شد و 5 تیم نخست مشمول دریافت مبلغ 200میلیون ریال وام 4 درصد از سوی صندوق توسعه صنایع الکترونیک کشور شدند. هشت تیم اول نیز به جمع تیمهای عضو شتابدهنده راه یافتند تا با حمایتهای علمی و مادی، بتوانند زمینه تجاریسازی ایدههای خود را فراهم کنند.
انتهای پیام/