دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 اسفند 1396 - 12:43
رئیس قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد:

تعیین 4 گام برای افزایش مهارت در سربازان/ همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای برای آموزش‌های مهارتی

رئیس قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اهمیت سربازی به عنوان یک ثروت بزرگ تاکید کرد: این قرارگاه پروژه‌های جنم و مهتا را برای سوق دادن سربازان به سمت اشتغال‌پذیری معرفی کرده است.
کد خبر : 264288

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سردار مهدی فرحی در اجلاس سراسری معاونان پژوهش، فناوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از تعامل با وزارت علوم برای مهارت‌افزایی دانش‌آموخته‌ها خبر داد و اظهار کرد: سربازی ثروت بزرگی است که باید مدیریت شود. روزانه بیش از 1000 سرباز ورودی و خروجی به نظام سربازی داریم و این آمار در سال به 400 هزار نفر می‌رسد که عدد قابل‌توجهی است.


وی ادامه داد: امروزه ما با افزایش سطح تحصیلات سربازان روبه‌رو هستیم و طی سال‌های 85 تا 95 از 13‌درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به 38 درصد و در سال 96 به 40 درصد رسیده است.


رئیس قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح به وجود فناوری‌های بالاساز و برگ‌های نظامی اشاره کرد و افزود: کاربران این تجهیزات باید مهارت‌های ویژه‌ای داشته باشند و نیروهای مسلح مایل است سربازان را با قابلیت بیشتر جذب کند.


فرحی در بخش دیگری از سخنان خود به ابرچالش بیکاری در جامعه اشاره کرد و گفت: سربازان باید به سوی اشتغال‌پذیری سوق پیدا کنند و ما در همین راستا دو پروژه را در قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح معرفی کرده‌ایم.


تشریح پروژه‌های «جنم» و «مهتا» از زبان رئیس قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان


وی در این‌باره توضیح داد: اولین پروژه جنم یا افزایش جذابیت سربازی در جامعه و خانواده و همچنین نشاط و مهارت هنگام سربازی است که مجموع آن جنم می‌شود. پروژه دوم مهتا یعنی از مهارت تا اشتغال برای اثربخشی بیشتر سربازی است.


رئیس قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر ضرورت همکاری همه نهادها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها گفت: نیروی مسلح وظیفه سیاست‌گذاری، تعیین چشم‌انداز و اهداف این سیاست‌ها را برعهده دارد و در آینده فرآیند بهره‌وری را از این پروژه‌ها تعریف کرده و آن را اطلاع‌رسانی می‌کنیم.


فرحی در ادامه سخنان خود به تعیین 4 گام برای افزایش مهارت در سربازان اشاره کرد و افزود: این گام‌ها بیش از سربازی، غربالگری حین خدمت، آموزش‌های دوران سربازی و پس از سربازی را دربرمی‌گیرد. با کمک سازمان فنی و حرفه‌ای، آموزش‌های مهارتی را حین خدمت در نظر گرفته‌ایم تا در طول خدمت سربازی آن را بگذرانند و گواهی‌های مهارتی کسب کنند؛ بعد از خدمت سربازی ارائه تسهیلات بانکی و بیمه‌ای را برای آنان تضمین خواهیم کرد.


رئیس قرارگاه مهارت‌افزایی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به درنظر گرفتن مشوق‌هایی برای سربازان در کارگروه‌های مختلف، تاکید کرد: این مشوق‌ها با همکاری وزارتخانه‌های مختلف مانند اطلاعات، امورخارجه و... تنظیم شده و به فرماندهی کل قوا ارائه و بعد از تصمیم‌گیری نهایی مصوب و اعلام می‌شود.


وی در ادامه تصریح کرد: برنامه‌ای را با عنوان این مولفه تشکیل دادیم که 15 وزارتخانه در آن حضور دارند و شامل معاونان رئیس‌جمهوری، سازمان صداوسیما و بنیاد مستضعفان نیز می‌شود.


فرحی افزود: این 30 مولفه را در معرض رایزنی و گفتمان قرار دادیم که یکی از عناصر اصلی آن توافق با معاونت پژوهشی وزارت علوم است تا بتوانیم از سربازان دانش‌آموخته ماهر در تاسیسات و آموزشگاه‌های نیروهای مسلح به خوبی استفاده کنیم. بنابراین در صورت تشکیل توافقنامه به زودی توسط نیروهای مسلح و وزارت علوم امضا می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب