ریزش مو ایرانیها از سنین نوجوانی آغاز میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر امیرهوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو درباره دلایل افزایش ریزش مو در جامعه، گفت: کلمه طاسی معمولا در موارد ارثی و در پی بیماریهای هورمونی به کار میرود. اما در مورد ریزش مو بیش از سی تا چهل دلیل میتواند موثر باشد که از جمله آن میتوان به مسایل ارثی، کم خونی، کم کاری تیروئید، بیماریهای داخلی، مصرف داروهای شیمیایی، عوارض زایمان، حوادث ناگوار، شوک عصبی و استرس ناشی از آن، بیماریهای اعصاب، مصرف داروهای مختلف، کمبود میکرو و ماکروالمنتها، کمبود ویتامینهای حیاتی و ... شاره کرد.
وی با بیان اینکه اما وارثت شایعترین علت ریزیش مو محسوب میشود، افزود: معمولا ریزش موی ارثی موجب ریزش موهای ناحیه پیشانی و محل رویش مو میشود.
این متخصص پوست و مو با توجه به اههای پیشگیری از ریزش موی ارثی، بیان کرد: روند طاسی معمولا پیش رونده و تهاجمی است اما با تجویز برخی داروهای هورمونی میتوان از پیشروی طاسی و ریزش مو جلوگیری کرد. البته این روشها نیز عوارض مربوط به خود را دارند و صرفا در مدت زمان کوتاهی میتوان از آن استفاده کرد.
احسانی با بیان اینکه اجتمال برگشتپذیری ریزش موی ارثی، ژنتیکی و هورمونی پس از درمان بسیار زیاد است، تصریح کرد: رویکرد کنترلی – مراقبتی مو در دنیا چند سالی است که به سمت و سوی استفاده از کمپلکس کافئین سوق داده شده است و این تمایل نتیجه اثبات اثرات بسیار مفید کافئین در کنترل و مراقبت از ریزش مو و عدم وجود عوارض جانبی در نتیجه استفاده از آن است.
وی افزود: پیشگام و پیشتاز شامپوهای کافئیندار در ابتدا یک شرکت آلمانی بوده است که اقدام به تولید و عرضه جهانی آن کرده است و با گذشت چند سال و اثبات اثرات مثبت آن برای افراد، اینک تقاضای جهانی برای استفاده از شامپوهای حاوی کمپلکس کافئین بسیار افزایش یافته است.
این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین عوامل ریزش مو تداخلات هورمونی است اما این بدان معنی نیست که عوامل دیگر نمیتواند تاثیری در ریزش موی افراد داشته باشد. زندگی صنعتی امروزی باعث شده سن ریزش مو کاهش پیدا کند.
انتهای پیام/