ماموریتگرایی؛ اولویت اصلی نهاد آموزش عالی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر منصور غلامی در بازدید از دانشگاه صنعتی مالک اشتر و در نشستی با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و هیات رییسه این دانشگاه اظهار کرد: در راستای ارتباط دانشگاهها با صنعت، پیشنهادهایی برای افزایش امتیازات طرحهای کاربردی در آییننامه ارتقای اعضای هیات علمی مطرح شده است که در دست بررسی است.
وزیر علوم یکی از تفاوتهای دانشگاهها جامع کشور با دانشگاههای نظامی دفاعی را در این دانست که در دانشگاههای جامع شبکه مشخصی از نظام عرضه و تقاضا شکل نگرفته است و علیرغم تلاشهای صورت گرفته هنوز رابطه دانشگاهها با صنایع در حد مطلوب نیست.
غلامی با اشاره به اجرای طرح مهارتآموزی به دانشجویان در حین تحصیل در دانشگاههای کشور گفت: باید از تجربیات دانشگاه صنعتی مالک اشتر در این زمینه استفاده شود.
امیر سرتیپ حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز در این نشست گفت: مجموعه وزارت دفاع محیطی بسیار مناسب برای فعالیتهای علمی و فناورانه است.
وی با ارائه گزارشی از برخی پروژههای پژوهشی وزارت دفاع گفت: پروژههای تحقیقاتی وزارت دفاع مبتنی بر نیازهای واقعی تعریف میشوند و کاملا کاربردی هستند.
امیر حاتمی اظهار کرد: ظرفیتهای بسیار زیادی در دانشگاههای کشور وجود دارد که باید با هماهنگی بین دستگاهی و برنامهریزیهای کارشناسانه، از حداکثر این ظرفیت برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.
در پایان این نشست، وزیران علوم و دفاع از نمایشگاه توانمندیهای دفاعی در دانشگاه صنعتی مالکاشتر از جمله پروژه «سامانه موقیعتیاب زمین پایه» که امروز در سی و یکمین جشنواره بینالمللی خوارزمی حائز رتبه اول پژوهشهای کاربردی شد؛ بازدید کردند.
انتهای پیام/