مجریان طرحهای مشترک بینالمللی نسبت به تبادل اطلاعات دقت کنند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر منصور غلامی در هماندیشی آغاز 150 طرح آموزشی و پژوهشی مشترک بینالمللی در سال 96 که صبح امروز با حضور قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و مدیران 150 طرح آغاز شده است اظهار داشت: برنامه همکاریهای بینالمللی یک رویکرد و برنامه جدید است که قاعدتا ضعفهایی ممکن است وجود داشته باشد اما هیچ مجموعهای نباید ناامید شود بلکه باید اصلاح کرد و به جلو رفت.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: ما کار پژوهشی انجام میدهیم اما باید مراقب باشیم که در دفاع از دانشگاهها و ملتمان نقاط ضعف داخلی را مطرح نکنیم بلکه همیشه از موضع بالا برخورد کنیم.
غلامی بر وجود یک سیستم واحد برای پیگیری برنامههای بینالمللی تاکید کرد و گفت: دانشگاهها باید سایر بخشهای خود را هم غیر از آموزشی و پژوهشی برای بینالمللی شدن آماده کنند. ما در سیستم اداری در حوزه آموزش و در روشهای لازم برای انجام برنامههای بینالمللی نقاط ضعفی داریم که باید تصحیح کنیم و یک سیستم ایجاد شود تا از طریق آن همه برنامهها به خوبی پیش برود.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به کمبودهای مالی در انجام پروژههای بینالمللی خاطر نشان کرد: این توان ما است که سازمان برنامه و بودجه را مجاب میکند تا از ما حمایت کند و مشکلات مالیمان برطرف شود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ نوع نگاه منفی به رفت و آمد اساتید در اجرای پروژهها وجود ندارد، خطاب به مجریان طرحهای مشترک بینالمللی تاکید کرد: ممکن است گاهی اوقات درباره پروژههایی مانند تبادل اطلاعات حساسیتهایی وجود داشته باشد که مطمئنا باید همکاران دانشگاهی و مجریان این طرحها حواسشان را کاملا جمع کنند این همکاریها مورد تایید و حمایت دولت و مجلس و دستگاههای نظارتی است.
انتهای پیام/