ادامه رسوایی جنسی در سازمانهای خیریه
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از دویچه وله، اتهام سوءاستفاده جنسی به سازمانهای امدادگری چون پزشکان بدون مرز و همچنین کمیته بینالمللی نجات (International Rescue Commitee) که مرکزش در نیویورک است، رسیده است.
سخنگوی کمیته بینالمللی نجات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آلمان سوءاستفادههای جنسی در این سازمان را تایید کرد. او گفت مسئولان این سازمان اتهامات در این رابطه را به حامیان مالی خود اطلاع دادهاند؛ کمیتههای تحقیق در باره این اتهامات تشکیل شده و حامیان مالی از نتیجه تحقیقات آگاه شدهاند.
سخنگوی کمیته بینالمللی نجات اما درباره موردهای اتهام و زمان وقوع آنها سخنی نگفت. این سازمان که مرکز آن در آمریکاست به کمک افرادی میآید که پس از درگیری یا رخداد ناگوار طبیعی نیازمند کمک هستند.
روزنامه انگلیسی" سان" فاش کرد که وزارت توسعه بریتانیا به طور موقت پشتیبانی مالی خود را از کمیته بینالمللی نجات (IRC) قطع کرده است. رئیس و مدیرعامل این سازمان امدادگر در حال حاضر دیوید میلیبند، سیاستمدار بریتانیایی و وزیر خارجه پیشین بریتانیاست.
ثبت سوءاستفاده جنسی در سازمان پزشکان بدون مرز
دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در پاریس گزارش داد که در سال گذشته میلادی (۲۰۱۷) ۲۴ مورد سوءاستفاده جنسی در این سازمان ثبت شده است. در گزارش پزشکان بدون مرز همچنین آمده است که در همین رابطه ۱۹ نفر از کارکنان این سازمان اخراج شدهاند.
پزشکان بدون مرز اما بر این نظر است که موردهای سوءاستفاده جنسی به ۲۴ مورد اشاره شده محدود نیست، زیرا مواردی وجود دارند که گزارش نشدهاند و به همین دلیل است که شمار دقیق سوءاستفاده جنسی در این سازمان در سال ۲۰۱۷ معلوم نیست.
در گزارش پزشکان بدون مرز آمده است که این سازمان سالهاست با سوءاستفادههای جنسی در این سازمان مقابله میکند. این سازمان سیستمی گزارشگر برای چنین قربانیانی تهیه کرده که آنها میتوانند با استفاده از آن از کمکهایی در این زمینه برخوردار شوند.
به گزارش پزشکان بدون مرز در سال گذشته میلادی (۲۰۱۷) در مجموع ۱۴۶ مورد رفتار نامتعارف در میان کارکنان این سازمان گزارش شده که تنها به موردهای آزار جنسی محدود نمیشوند و در آنها مثلا موردهای موبینگ (آزاری که فرد قربانی را وادار به ترک کار کند) نیز دیده میشوند.
رسوایی جنسی کارکنان آکسفام در هائیتی
خبرها درباره سازمانهای خیریه هفته گذشته با خبر برگزاری پارتی از طرف کارکنان سازمان امدادگر آکسفام در هائیتی و چاد آغاز شد. خانم پنی لاورنس، معاون بریتانیایی این سازمان در پی این رسوایی استعفا کرد.
یکی از اعضای رهبری آکسفام گزارش داده بود که مردانی در این سازمان در ازای کمک به زنها از آنان تقاضای رابطه جنسی کرده بودند.
روز پنجشنبه (۲۶ بهمن / ۱۵ فوریه) سازمان خیریه آکسفام از "اشتباه بد" دیگری خبر داد. در این خبر آمده است که یکی از کارکنان این سازمان که در پی رسوایی جنسی پس از زمین لرزه سال ۲۰۱۱ در هائیتی، از آکسفام اخراج شده بود، بار دیگر به عنوان مشاور این سازمان در اتیوپی مشغول به کار شده است.
انتهای پیام/