دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 تير 1394 - 16:37

توجه به زیبایی و لاغری علت گرایش زنان به موادمخدر صنعتی است

کارشناس آسیب‌های اجتماعی گفت: زیبایی و لاغری از جمله موارد وافر بروز اعتیاد به مواد مخدر صنعتی بویژه روانگردان ها در میان زنان است، از این رو مهارت‌های زندگی باید میان افراد جامعه توسعه یابد.
کد خبر : 25960

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، احسان کاشانی با بیان اینکه مافیای مواد مخدر هوشمندانه عمل می‌کند، افزود: امروزه تنوع مواد مخدر بسیار زیاد بوده و افراد نیز به روش‌های مختلفی گرفتار این مواد می‌شوند.


وی با بیان اینکه نبود الگوی مناسب برای جوانان و نوجوانان سبب ایجاد شکاف فرهنگی و اخلاقی میان افراد جامعه شده، گفت: باورهای دینی را باید جهت پیشگیری از اعتیاد در نسل سوم انقلاب تقویت کرد.


کاشانی ادامه داد: در صورتی‌که اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی کشور را به عنوان یک پدیده باور کنیم، باید بدانیم که عزم و اراده ملی برای مبارزه نیاز است و لازم است از همگان در اقشار مختلف جهت پیشگیری از اعتیاد بهره مند شویم.


مبتکر طرح پیشگیری نوین خانواده محور با بیان اینکه اعتیاد جنگ نرم نابرابر است و برای مبارزه با آن علاوه بر فرهنگ سازی به ارتقای دانش مردم نیازمندیم، گفت: در مورد علل و ریشه‌های اعتیاد دیدگاه‌های متفاوتی در سطح کشور مطرح می‌شوند.


کاشانی تصریح کرد: متاسفانه باورهای دینی در میان نوجوانان و جوانان بسیار ضعیف شده و این مساله سبب شده بیشتر به اعمال ناخوشایند پیش رفته و رفتار غیر اخلاقی انجام دهند.


این کارشناس آسیب‌های اجتماعی گفت: پسرها در سنین 16 تا 25 سال و دختران در 12 تا 20 سال در اوج هیجانات درونی قرار دارند. باید جامعه برای سنین بلوغ این افراد تعریفی داشته باشد و برنامه‌ریزی کند. پرکردن اوقات فراغت در این سنین بسیار حائز اهمیت است.


وی با بیان اینکه متاسفانه تدوین برنامه در این راستا به خوبی و کامل انجام نشده و هزینه مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی نیز بسیار زیاد است، اظهار کرد: باید این هزینه‌ها را کاهش داد و در تمامی محلات باید امکان برخورداری از شرایط مناسب برای سرگرمی و ورزش افراد وجود داشته باشد.


کاشانی راهکار اساسی مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را آسیب‌شناسی درون سازمانی برشمرد و تاکید کرد: هر سازمانی باید از خود شروع کند و مشکل را در زمین سایر ارگان‌ها نیاندازد.


این کارشناس آسیب‌های اجتماعی مشکلات اقتصادی و فرزندان رها شده بدون نظارت والدین را دو موضوع عمده بروز اعتیاد جوانان دانست و گفت: این معضل با آسیب‌شناسی درون سازمانی قابل رفع است و در صورتی‌که همه دستگاه‌ها به وظایف خود به درستی عمل کنند، بی شک طی سه تا چهار سال آینده می‌توان شاهد کاهش اعتیاد در سطح جامعه باشیم، که این موضوع در واقع چیزی به غیر از اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیست.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب