دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 بهمن 1396 - 08:25
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد:

لزوم کاهش اتکا به بودجه دولتی

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه مشکلات بودجه‌ای گریبان‌گیر دانشگاه‌هاست، تاکید کرد: دانشگاه‌ها پتانسیل‌های زیادی هم دارند و مشکلات بودجه نباید مانع رسیدن آنها به اهداف اصلی‌شان شود.
کد خبر : 258169

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سیداحمد معتمدی در مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز المپیادی و نمونه دانشگاه صنعتی امیرکبیر،‌ با تبریک ایام دهه فجر و تبریک به دانشجویانی که موفق به کسب رتبه‌های برتر شده‌اند، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران انقلاب به دلیل موقعیت جغرافیایی که داشت و دارد همیشه تحت‌تاثیر تغییر و تحولات بود و به همین خاطر شهدای زیادی هم داشتیم.


وی ادامه داد: بعد از انقلاب این دانشگاه در همه رشته‌ها جزو اولین رشته‌هایی بود که رشته‌های مختلف را راه‌اندازی کرد و اکنون 14هزار دانشجو داریم، در حالی که دانشگاه صنعتی امیرکبیر به لحاظ فضا همان دانشگاه قدیمی است. ما جزو دانشگاه‌هایی بوده‌ایم که از سال 85 برنامه راهبردی داشته‌ایم و یکی از اهداف مهم این برنامه این است که توسعه باید متوازن باشد.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: رسیدن به دانشگاه‌هایی که جزو 200 دانشگاه برتر دنیا به شمار می‌روند کار ساده‌ای نیست، ولی اگر با همین سرعت پیش برویم می‌توانیم در جمع آنها قرار بگیریم که بازنگری در برنامه‌های تحقیقاتی، درسی و حتی بازنگری در برنامه‌های راهبردی همیشه جزو اولویت‌های ماست و به همین‌خاطر رشد خوبی هم داشته‌ایم، اما مطمئنا تا رسیدن به هدف اصلی هنوز فاصله داریم.


معتمدی با بیان اینکه مشکلات بودجه‌ای همیشه گریبانگیر دانشگاه‌هاست خاطرنشان کرد: این امر نباید مانع هدف اصلی دانشگاه شود. دانشگاه‌ها پتانسیل‌های خوبی دارند و می‌توانند از آنها استفاده کنند تا ما به یک دانشگاه نسل سوم تبدیل شویم، هرچند که امیدواریم وضعیت بودجه دولت هم بهتر شود، چون بخش زیادی از بودجه دانشگاه‌ها وابسته به دولت است.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کاهش اتکا به بودجه دولتی را یکی از اهداف مهم این دانشگاه عنوان کرد و گفت: تمام سعی‌مان را می‌کنیم که تا حد ممکن این اتکا را کاهش دهیم که این هم از طریق تحقیقات، نوآوری، فناوری و قراردادهای صنعتی ممکن است و نه صرفا آموزش محض. خوشبختانه تاکنون طبق برنامه حرکت کرده‌ایم، اما هرچقدر که جلوتر برویم کارمان سخت‌تر می‌شود چون رقابت بیشتر و سخت‌تر است.


وی استقبال و تعامل دانشگاه‌های ایران با خارج را یک استقبال دوطرفه دانست و گفت: ما فکر می‌کردیم که فقط ما مشتاق ارتباط با دانشگاه‌های خارجی هستیم، اما در رایزنی‌هایی که با حداقل 10 دانشگاه برتر دنیا داشته‌ام، آنها هم در خاورمیانه به دنبال جایگاهی هستند و مشتاق ایجاد این ارتباط بوده و به دلیل برتری ایران در خاورمیانه استقبال آنها نیز برای ارتباط با ما بیشتر است.


معتمدی از اجرای 60 تفاهم‌نامه خارجی توسط دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه‌های خارجی خبر داد و گفت: اکثر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شده و خوشبختانه آمار رشد قراردادهای اساتید‌مان با اساتید دیگر دانشگاه‌های خارج نیز بسیار خوب است و ما از همه این فعالیت‌ها امیدوار هستیم تا هرچه بیشتر و بهتر در تربیت نیروی انسانی تلاش کنیم.


در پایان این مراسم، 50 نفر از دانشجویان ممتاز دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در مسابقات المپیاد حائز رتبه برتر شده بودند و یا به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شده بودند، توسط رئیس دانشگاه و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تقدیر شدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب