کیفیت آموزشی دلیل استقبال خارجیها از دانشجویان ایرانی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه شهیدبهشتی، دکتر سیدحسن صدوق در مراسم تکریم و معارفه معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه نیروی انسانی متخصص و کارآمد را بزرگترین سرمایه و اعتبار دانشگاه شهیدبهشتی خواند و تصریح کرد: یک دانشگاه و موسسه آموزش عالی را به ساختمان و تجهیزات آن نمیشناسند، این نیروی انسانی است که سرمایه اصلی آن محسوب میشود.
صدوق افزود: در دانشگاه شهید بهشتی بهعنوان یکی از دانشگاههای برتر و سطح یک کشور بیش از 800 عضو هیات علمی، 18 هزار دانشجو و 1500 کارمند فعالیت میکنند؛ این جمعیت انسانی، نیروهایی فکور و اندیشمندی هستند که در لایههای مختلف در حال انجام وظیفهاند.
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود کیفیت بالای آموزش را دلیل استقبال خارجیها از جذب و پذیرش دانشآموختگان دانشگاه برتر کشور عنوان کرد و افزود: همه ما بر اشتغال و عضویت در یک دانشگاه معتبر و مطرح در منطقه حساس خاورمیانه افتخار میکنیم و باید بیشاز پیش بر این اعتبار و اعتماد عمومی که سرمایه اجتماعی ارزشمندی است بیفزاییم. اعضای دانشگاه شهید بهشتی در هر سطح و لایهای که فعالیت میکنند باید خود را فردی تأثیرگذار در مجموعهای بدانند که در آن اندیشه و فکر حاکم و جاری است و بهعنوان بازیگری فعال در جریانهای کشور مشارکت داشته باشند.
رئیس دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به افزایش جذب اعضای هیات علمی جوان در دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: در سالهای اخیر نزدیک به 400 عضو هیات علمی جدید از بین بهترین متقاضیان جذب شدهاند که به دلیل محدودیتهای مالی، ظرفیت جذب به مرز اشباع نزدیک شده است و از سویی این تعداد عضو هیات علمی، پاسخگوی نیازهای فعلی دانشگاه است.
دکتر سیدحسن صدوق رئیس دانشگاه شهیدبهشتی، دکتر بابک شکری استاد دانشکده فیزیک را از تاریخ 9 بهمن 1396 به سمت سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه منصوب کرده بود.
انتهای پیام/