امکان جذب هیات علمی در رشتههای علوم پایه دانشگاه آزاد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محسن نفر در حاشیه بازدید از دانشکده پزشکی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گفت: تمام مسائل مربوط به رشتههای علوم پزشکی از قبیل شورای گسترش، آموزش و تحصیلات تکمیلی، جذب هیات علمی، مجلات علوم پزشکی، راهاندازی مراکز رشد و تحقیقاتی، آییننامهها، جذب نیروهای بیمارستانی، کمیسیون معاملات علوم پزشکی در معاونت علوم پزشکی بررسی خواهد شد و از واحدهای مجری رشتههای علوم پزشکی انتظار میرود در این خصوص اقدام کنند.
وی در خصوص جذب هیأت علمی علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به وضعیت متفاوت رشتههای علوم پزشکی و نیاز به هیات علمی، امکان جذب هیات علمی علوم پایه فراهم است.
نفر ادامه داد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی میتوانند جهت استفاده از نیروهای طرحی با معرفی این افراد به معاونت علوم پزشکی و سپس اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توسط معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از این نیروها بهرهمند شوند.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امکان واگذاری بخشهایی از بیمارستانهای تابعه وجود دارد، گفت: مدیران میتوانند بخشهایی از قبیل سی تی اسکن، رادیولوژی و ... را در صورت عدم تجهیز به شرکتها و یا اعضای هیات علمی خود به منظور ایجاد انگیزه و مشارکت بیشتر واگذار کنند.
وی به توسعه رشتههای تخصصی، فوق تخصصی و پذیرش دانشجوی رزیدنتی اشاره و خطاب به واحدهای مجری رشتههای علوم پزشکی تصریح کرد: در رشتههای مختلف از جمله رشته رادیولوژی، اطفال، داخلی، جراحی، جراحی مغز و اعصاب و ... امکانات مناسب بیمارستانی و ضریب تخت برای پذیرش دانشجوی رزیدنتی فراهم کنید.
محسن نفر با اشاره به اینکه ارتباط خوبی بین مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علوم پزشکی وجود دارد، اظهار داشت: مسائل مربوط به واگذاری و بحثهای عمرانی در جلسه کمیسیون معاملات علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت تخصصی بررسی خواهد شد.
وی با تأکید بر برندسازی در بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به شرایط اجتماعی، جغرافیایی، بارِ بیماری در منطقه و کشور، بیمارستانهای تابعه باید خدمات و تجهیزاتی ارائه کنند تا بیمارستان را به آن نام و نشان بشناسند.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پژوهش در دنیا درآمدزاست و هزینههای آموزش و درمان از طریق پژوهش صورت میگیرد، گفت: یکی از روشهای تامین هزینهها توجه به پژوهشهای علوم پزشکی و تجاریسازی ایدههاست که در فرایندی ایدهپردازی، ایدهسازی و در نهایت فروش محصول یا خدمات به سرانجام میرسد. این مراحل در مراکز رشد صورت میگیرد و به این منظور باید توجه ویژهای به مراکز رشد و اقدامات پژوهشی در حوزه علوم پزشکی شود.
انتهای پیام/