کرسیهای ایدهپردازی توسط اساتید دایر شود/ تقویت تعاملات بینالمللی با استفاده از توانمندی مناطق
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه پیامنور، دکتر حمیدرضا زمانی در نشست صمیمی با اساتید و دانشیاران دانشگاه پیامنور استان تهران و البرز که امروز در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، با اعلام اینکه دانشگاه پیامنور در سراسر کشور از وجود 4 هزار عضو هیات علمی توانمند بهره میبرد، تاکید کرد: این دانشگاه میتواند با تمرکز امکانات در یک منطقه و ایجاد کرسیهای ایدهپردازی از توانمندیهای اعضای هیات علمی دانشگاه بیش از گذشته بهره برد.
وی از اساتید دانشگاه خواست تا با هماندیشی و تشکیل اتاق فکر، وی را در مدیریت دانشگاه یاری کنند و با ارائه طرحهای نوین، بسترهای تعالی دانشگاه را فراهم کنند.
رئیس دانشگاه پیامنور افزود: با شکلگیری کرسیها در هر منطقه، بر اساس توانمندیهای اساتید میتوان رشتههای بین رشتهای را متناسب با نیاز آن مناطق ایجاد کرد و به این ترتیب در زمینه اشتغال، درآمدزایی و طرح ایدههای نو نیز به جایگاه با ثباتی دست مییابیم.
زمانی با عنوان اینکه تعداد کرسیهای ایدهپردازی بسته به میزان توانمندیهای هر منطقه میتواند افزایش یابد، تصریح کرد: با تداوم و استمرار فعالیت اساتید در این کرسیها میتوان گامهای بسیار ارزشمندی در راستای حرکت دانشگاه از سمت و سوی آموزشی به سوی پژوهش و فناوری برداشت.
وی بر تمرکززدایی مسائل مختلف اداری، مالی و آموزشی تاکید کرد و گفت: با تفویض اختیار به مراکز و نظارت بیشتر بر حسن انجام کار از سوی سازمان میتوان اقدامات موثرتری در راستای تحقق اهداف دانشگاه انجام داد.
زمانی با تاکید بر لزوم ساماندهی ساختار دانشگاه گفت: کاهش جمعیت دانشجویی موضوعی است که امروز در کشور و در سطح آموزش عالی کشور مطرح است و از آن گریزی نیست. دانشگاه پیامنور میتواند با ساماندهی ساختار و ادغام واحدهایی که تعداد دانشجویان کمتری دارند، سیستم چابکتر و کارآمدتری ایجاد کند.
وی با عنوان اینکه مراکز و واحدهای دانشگاه تا اوایل مهر آینده ساماندهی خواهد شد، افزود: با ساماندهی واحدها، در تمامی زمینههای آموزشی، پژوهشی، فناوری، صرفهجویی و ارائه خدمات گسترده و مطلوبتر به دانشجویان موفقتر خواهیم بود و از توانمندیهای دانشگاه به شکل بهتری بهره خواهیم برد.
رئیس دانشگاه پیامنور گسترش تعامل بینالمللی را یکی دیگر از اهداف مهم دانشگاه عنوان کرد و گفت: تمامی مراکز و واحدهای دانشگاه باید با ارزیابی توانمندیهای خود این تعامل را گسترش دهند. دانشگاه پیامنور به عنوان هاب بینالمللی شناخته شده و برای گسترش تعاملات بینالمللی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حمایت خواهد شد که باید بتواند از این ظرفیت به نحو شایستهای استفاده کند.
همچنین در این جلسه، اعضای هیات علمی دیدگاهها و پیشنهادهای خود را برای حل مسائل و مشکلات موجود مطرح کردند.
انتهای پیام/