تاسیس 400 مدرسه جدید توسط سازمان سما تا سال 1400
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سیداحمد زرهانی در مراسم تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید سازمان سما گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت یک ارزش واقعی است؛ خداوند فرصتهایی را برای بندگانش فراهم میکند تا از دانایی و توانایی خود و همکارانشان برای توفیق جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.
وی تعلیم و تربیت را حرکت به سمت انسانسازی دانست و ادامه داد: خداوند وقتی توفیقی را به ما میدهد باید شکرگزار باشیم. برای شکرگزاری باید از همه امکانات به منظور رسیدن به اهداف استفاده کنیم. دانشگاه آزاد شجره طیبه است که با یاری حضرت امامخمینی(ره) تاسیس شد. امروز این دانشگاه، بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و دانشجویان را به سمت میدانهای کار و زندگی هدایت میکند.
رئیس سابق سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشبختانه سازمان سما توانسته 250هزار تکنسین تربیت کند و امسال هم حدود 100 هزار تکنسین دیگر از این سازمان فارغالتحصیل میشوند. همچنین 75 هزار دانشآموز در مدارس سما مشغول به تحصیل هستند. کسانی که قبل از بنده بودند بسیار زحمت کشیدهاند، وقتی که نوبت بنده رسید اهم مشکلات را مطالعه کردیم و برای هر کدام راهکار ارائه دادیم. خوشبختانه با نگرانی مهمی روبهرو نیستیم غیر از یک مشکل که امیدواریم با تدبیر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مرتفع شود.
زرهانی اضافه کرد: سازمان سما از لحاظ فرهنگی براساس اندیشههای امام(ره) و مقام معظم رهبری و قوانین و ضوابط حاکم بر دانشگاه آزاد و سازمان سما عمل میکند. همچنین این سازمان با رویکردهای وزارت آموزش و پرورش خود را تطبیق داده است و در آن مسیر حرکت میکند.
وی درباره دورههای کاردانی گفت: تمام تلاشمان این بود که همسو با دانشگاه حرکت کنیم. خوشبختانه نسبت به ترم قبل افت دانشجو نداشتیم. ریاست دانشگاه و ریاست هیات امنا تاکید ویژهای بر آموزشهای فنی و حرفهای در سازمان سما دارند. براساس برنامه تدوین شده قرار شده است که به هر دانشآموز یک مهارت تعلیم داده شود. خوشبختانه گزارشهایی دریافت کردهایم که این حرکت موفق بوده است. سازمان سما در پژوهش، اختراعات و استارتآپها موفقیتهای خوبی را به دست آورده است.
رئیس سابق سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی گفت: براساس تصمیم دکتر ولایتی و دکتر رهبر در دوره جدید ما باید به یکهزار مدرسه برسیم. در این راستا طرح آمایش تهیه شد و اکنون مشخص است که تا سال 1400 باید در کدام یک از نقاط ایران مدرسه ایجاد شود. در احداث مدارس جدید روشی را تنظیم کردهایم که با استانها توافقنامه امضا شود و از این طریق از حمایتهای استانی نیز این مدارس برخوردار شوند.
وی همچنین به فاصله دانشگاه آزاد از سازمان سما اشاره کرد و گفت: در این مسیر سعی کردیم که رئیس شورای سیاستگذاری سما همان رئیس دانشگاه آزاد استانها باشند تا از امکانات و مزایای دانشگاهها در سما نیز استفاده شود. بنده به عنوان مشاور افتخاری به آقای منظری توکلی در مسئولیتشان کمک خواهم کرد، هرچند که ایشان از مدیران موفق و باسابقه جمهوری اسلامی ایران هستند.
انتهای پیام/