دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 دی 1396 - 17:27

تخصیص 155 میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال ایثارگران

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از اختصاص 155 میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال ایثارگران توسط صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران خبر داد.
کد خبر : 250274

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی با اشاره به تخصیص 155 میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال ایثارگران، گفت: این اعتبارات در طی سال 1396 پرداخت شده است و امیدواریم با توزیع این مبالغ مشکل اشتغال حدود 6 هزار و 500 نفر از ایثارگران و خانواده آنان برطرف شود و در جهت کمک به ایجاد اشتغال گام موثری برداشته باشیم.


وی با اشاره به اجرای بند «پ» ماده 89 قانون برنامه ششم توسعه، عنوان کرد: بر اساس این بند باید سالانه حداقل 10 درصد منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها و موسسات دولتی به امر اشتغال ایثارگران (به صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران) اختصاص یابد و در همین راستا با تعدادی از بانک‌ها از جمله بانک کشاورزی، بانک توسعه تعاون، بانک ملی و بانک صنعت و معدن مذاکره شده و دستاورد این پیگیری‌ها جذب و تخصیص رقمی بالغ بر 62 میلیارد تومان است.


نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در بخش اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زا رقمی بالغ بر 22 میلیارد و 700 میلیون تومان از محل تفاهم‌نامه منعقد شده بین صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با صندوق کارآفرینی امید تخصیص یافته است که همچنان در حال توزیع این رقم بین ایثارگران واجد شرایط هستیم.


معاون رئیس جمهور یکی دیگر از اقدامات صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران را در امر اشتغال، پرداخت تسهیلات یارانه‌دار عنوان کرد و افزود: این موضوع از محل منابع داخلی بانک توسعه تعاون تخصیص داده شده و رقمی در حدود 70 میلیارد تومان است.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بازه زمانی بازپرداخت اقساط این وام‌ها را بین 48 تا 60 ماه عنوان کرد و گفت: مدت زمان اجرای این طرح ها بر اساس طرح توجیهی ارائه‌ شده توسط متقاضی جویای شغل مشخص می‌شود.


حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در خصوص مدارک تحصیلی دریافت‌کنندگان این وام‌ها، گفت: این وام‌ها به ایثارگران با مدارک تحصیلی گوناگون از زیر دیپلم تا دکترا تخصیص می‌یابد و شامل تمام بخش‌های اقتصادی اعم از صنایع، کشاورزی و خدماتی است.


وی افزود: ملاک اصلی در پرداخت این تسهیلات طرح‌های توجیهی است که به تأیید منابع پرداخت‌کننده رسیده است. همچنین در پرداخت این تسهیلات سعی شده شاخص‌هایی مانند سرانه بیکاری استان‌ها و عملکرد استان‌ها در جذب منابع مدنظر قرار گیرد، لذا پرداخت این تسهیلات در گستره ملی و فراگیر و با دید بهبود وضعیت اشتغال ایثارگران خاصه در مناطق محروم و دارای نرخ بیکاری بالا انجام می‌شود.


معاون رئیس جمهور در پایان تاکید کرد: در راستای کمک به ایجاد اشتغال ایثارگران اقداماتی مانند «برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش کارآفرینان و ایجاد رابطه تعاملی میان ایثارگران و کارآفرینان با هدف بهره‌گیری آن‌ها از فرصت‌های شغلی در جامعه» و «راه‌اندازی واحد نظارت صندوق با مأموریت کنترل و رصد وام‌های اختصاص‌یافته با هدف تحقق طرح و برنامه فرد دریافت‌کننده تسهیلات» در حال انجام است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب