دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 دی 1396 - 11:23
مدیرکل دفتر نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خبر داد؛

133 هزارزوج جوان در صف دریافت وام ازدواج

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر امور جوانان کشور از پرداخت 998 هزار وام ازدواج تا پایان آذرماه سال جاری به زوج های جوان در سطح کشور خبر داد و گفت: امسال 133 هزار نفر در انتظار دریافت وام ازدواج قرار دارند که حدود 70 هزار نفر در مرحله ثبت کد ملی و معرفی به شعبه هستند.
کد خبر : 250044

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت ورزش و جوانان، سید جواد رضوی در ششمین گردهمایی مسئولین امور جوانان سراسر کشور به میزبانی استان یزد گفت: مطابق سرشماری سال 95 در سطح کشور جمعیت جوان کشوری 25 و یک دهم درصد معادل 20 میلیون نفر است که بنابر گزارش آن تعداد 476 هزار واقعه ازدواج ثبت شده است.


وی افزود: بر اساس آمارهای سرشماری سیستان و بلوچستان و هرمزگان جوان‌ترین استان‌های کشور هستند و گیلان و مازندران بالاترین سن را دارند.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر امور جوانان کشور یادآور شد:‌ وام ازدواج تا پایان آذرماه به تفکیک استان به گونه‌ای است که 998 هزار فقره وام ازدواج 10 میلیون تومانی پرداخت کرده‌ایم که از این تعداد اردبیل بیشترین آمار را دارد و سیستان و بلوچستان نیز کمترین دریافتی را داشته است.


رضوی تصریح کرد: در لایجه بودجه 97 وام ازدواج از قلم افتاده بود که با پیگیری‌ها دوباره این امر انجام شد و رئیس جمهور دستور داد این میزان به 15 میلیون تومان برسد. در 9 ماهه امسال 133 هزار نفر در انتظار دریافت وام ازدواج قرار دارند که حدود 70 هزار نفر در مرحله ثبت کد ملی و معرفی به شعبه هستند.


مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت بر امور جوانان کشور بیان کرد: امروز مراکز مشاوره به عنوان مراکز معتبر و برند مورد اعتماد مردم است و بر اساس ارزیابی‌ها برخی از دستگاه‌ها نیز ترجیح می‌دهند که این افراد را به مراکز دارای مجوز ورزش و جوانان ارائه دهند.


رضوی گفت: استان تهران 76 مرکز مشاوره و بیشترین آمار دارد و تمامی استان‌ها نیز این مراکز را دارا هستند که اکنون 174 مرکز در کشور داریم و تا پایان سال به 200 مورد نیز می‌رسد.


وی ادامه داد: ما باید به تجهیز و توسعه مراکز مشاوره به صورت مشوقانه عمل کنیم و با هزینه کم خدمات به آنها ارائه شود.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر امور جوانان کشور تصریح کرد: بر اساس آمارهای مراجعه‌کنندگان به مراکز تخصصی مشاوره در شش ماه اول سال 96 به نوعی بوده است که حدود 26 درصد از مراجعان در رده‌های 25 تا 30 سال بوده‌اند.


وی یادآور شد: حدود 36 درصد برای مشکلات خانوادگی، 36 درصد به منظور مشکلات رفتاری، 10 درصد مشکلات زوجین و 19 درصد در زمینه مشاوره پیش از ازدواج بوده‌اند که باید بر مبنای آن برنامه ریزی کنیم.


رضوی ادامه داد: آموزش و مشاوره مستمر جوانان و نوجوانان، ترویج مراکز تخصصی مشاوره خانواده، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در دوره‌های مختلف ازدواج از جمله اقداماتی است که باید به خوبی برای آن برنامه ریزی کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب