دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مهاجرت یک جودکار به خارج از کشور تایید شد/ خروج کارمندان فدراسیون از ایران برای ادامه تحصیل

رئیس فدراسیون جودو ضمن تایید مهاجرت یکی از جودوکاران کشورمان اعلام کرد تعدادی از کارمندان فدراسیون هم برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته‌اند که البته قرار است به ایران بازگردند.
کد خبر : 249762

محمد درخشان درگفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره انتقاداتی که در خصوص ناکامی تیم‌های ملی جودو در رده‌های سنی مختلف در مسابقات بین‌المللی می‌شود، گفت: «تلاش برای به چالش کشاندن ورزش در ایران همواره بیشتر از کمک برای به نتیجه رساندن آن بوده است و هنوز هم این شیوه ادامه دارد .ما در میان این همه انتقاد کوشش‌مان بر این بوده که آرامش را در فدراسیون حفظ کنیم و اجازه ندهیم برنامه‌‌های مان دچار خللی شود.»


وی ادامه داد: «من در تمام طول مدیریتم تلاش کردم اسیر هیجان کاذب نشوم و در برابر انتقادت منطقی سر تعظیم پایین آورم تا فدراسیون را در مسیری موفقیت قرار دهم اما چه می‌شود کرد که خیلی‌ها بدون درنظر گرفتن تمامی جوانب کار انتقادهایی را به ما می‌کنند که کاملا بی پایه و اساس است. به عنوان نمونه در سمینار بین‌المللی که فدراسیون برگزار کرد از سوی اتحادیه جهانی جودو مدرسی به ایران آمد و کلاس 3 روزه‌ای را برگزار کرد. آن‌وقت کسی که در این کلاس‌ها حضور نداشته در اظهارنظری گفته بود برگزاری چنین کلاس توهین به جودوی ایران بود.»


رئیس فدراسیون جودو خاطرنشان کرد: «آنچه برای من مسلم بوده این است که خیلی‌ها اصلا دل نگران جودو نیستند. به‌هیچ‌عنوان به دنبال کارهای مثبت و منفی نیستند. موضوع اصلی بهانه‌تراشی این افراد است که فقط به دنبال تضعیف و تخریب هستند. اولین کسانی که از ناکامی تیم‌های ملی در هر مسابقه‌ای ناراحت می‌شوند کسی جز مسئولان نیستند چون در وهله اول باید از مردم عذرخواهی کنیم و در مرحله بعد وظیفه داریم که پاسخگویی مدیران بالای دستی‌مان باشیم چون آنها نسبت به هزینه و وقتی که گذاشته شده از ما جواب می‌خواهند و دوست ندارند تیمی از کشورمان در عرصه بین‌المللی ناکام باشد.»


وی با اشاره به اینکه همواره دوست داشته تمامی اعضای خانواده جودو را در کنار هم جمع کند اما این مهم صورت نگرفته است، اظهارکرد: «بارها اعلام کردیم هر کسی دلسوز جودو است و در این ورزش دارای تخصص است به ما بپیوندد. هیچ‌گاه اهالی خانواده بزرگ جودو را نراندیم ولی واقعیت این است که انبیا و اولیا هم موفق نشدند همه جامعه‌شان را متحد کنند. بنابراین من که کوچکتر از بزرگان دینی بوده‌ام، نمی‌توانم همه را برای کمک به جودو در یک جا جمع کنم چون نظرات با هم یکسان نیست. بنابراین آنهایی در کنار ما می‌مانند که بدون حاشیه به‌دنبال جلو بردن کارها هستند و به جای انتقاد کارها را انجام می‌دهند.»


درخشان درباره اینکه یکی از انتقادات وارده به فدراسیون وی عدم پشتوانه‌سازی لازم برای تیم ملی بزرگسالان جودو است، بیان کرد: «ما گروه بزرگی را در فدراسیون مشغول کرده‌ایم تا استعدادهایی که شناسایی شده‌اند را آماده حضور در تیم‌های ملی کنند. ما در اوزان مختلف 3 گروه از مربیان را مشغول به کار کرده‌ایم تا در آینده‌ای که دور هم نیست شاهد نتایج بسیار خوبی باشیم. سعی نمی‌کنیم به مانور تبلیغاتی متوسل شویم بلکه با جدیت کارها ادامه می‌‌یابد تا در مسابقات شاهد اتفاقات بسیار خوبی باشیم.»


وی درباره جذب سرمربی خارجی برای تیم‌های ملی بزرگسالان اظهارداشت: «جمعه‌ای که گذراندیم مربی فرانسوی به تمرینات تیم ملی آمد و پس از تست به کشورش بازگشت. ما در تمامی این سال‌ها تجربیات ارزنده‌ای به دست آوردیم و به این راحتی‌ها سکان هدایت تیم ملی را به مربی نمی‌دهیم. هر مربی که مدعی است بهترین در کارش است، به ایران می‌آید، تست می‌دهد و وقتی در جمع‌بندی نمره قبولی گرفت، با او قرارداد می‌بندیم ولی اگر به مربی نرسیدیم که رضایت‌مان را برآورده کند، 10 ماه هم شده صبر می‌کنیم تا مربی با کیفیت پیدا کنیم. همان‌طور که برای تیم ملی زنان سرمربی باکیفیتی از ازبکستان انتخاب کردیم.»


رئیس فدراسیون جودو در مورد خروج 19 جودوکار از ایران تصریح کرد: «این خبر از سوی منبعی که منتشر شد، مورد تکذیب قرار گرفت. از زمانی که من رئیس فدراسیون جودو شده‌ام تنها یک نفر از ایران رفت. برخی خروج کارمندان فدراسیون برای ادامه تحصیل یا برخی مربیان را برای گرفتن مدرک مربیگری خروج از ایران می‌دانند در حالی که آنها برای ارتقای دانش‌شان از ایران رفته‌اند و پس از مدتی هم برمی‌گردند. فراموش نکنیم که این قبیل کارها هم صورت می‌گیرد تا برای فدراسیون ایجاد دردسر شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب