تفسیر موضوعی قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون فرهنگی واحد فسا گفت: «یاد مرگ، نقشی بسیار سازنده در زندگی انسان دارد بگونهای که پیامبر اکرم (ص) به یاد آورندگان آن را، هم درجه شهدا معرفی میکند: به رسول خدا (ص) عرض کردند: آیا کسی با شهدا محشور خواهد شد؟ فرمود: بلی، کسی که در شبانه روز بیست مرتبه مرگ را یاد کند.»
حجتالاسلام محمد راهوار افزود: «یاد مرگ به محرومیت انسان از بهرههای طبیعی منجر نمیشود؛ بلکه او را بیشتر بر آن میدارد که از دنیا و هر آنچه در آن است، برای ساختن زندگی مطلوب و کسب رضایت محبوب بهره گیرد و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکند.»
راهوار بیان کرد: «غفلت از مرگ و بیتوجهی به آن، بسیار زیانبخش است؛ آنگونه که انسان را به پستی و بیباکی میکشاند، قلب را میمیراند و او را از هر حیوانی گمراهتر و فرومایهتر میکند. بالعکس یاد مرگ و عالم برزخ و قیامت، بهترین موعظه و سازندهترین اندرز برای هر انسان است و توجه داشتن به آن باعث میشود انسان دیگر به فکر ظلم به خود یا دیگران نباشد؛ بلکه به سوی کارهای خیر و نیک گام بردارد یکی از واقعیت های زندگی مرگ است که با سختیهایی مواجه است. محبت ورزیدن به اهل بیت، نیکی به والدین و اهتمام به پیوند با خویشان، نداشتن تعلقات دنیوی، سه عامل کاربردی برای نجات از سختی های مرگ است.»
انتهای پیام/