خوابگاههای دانشگاه تربیت مدرس نیاز به بهسازی دارند
دکتر تقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره میزان مقاومت خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه تصریح کرد: طرحهای مقاومسازی خوابگاههای، ساختمانها و دانشکدهها مربوط به دهه 80 میشود و ما از آن زمان تاکنون موفق به بازبینی و بازسازی تعدادی از ساختمانها شدیم، اما نتوانستیم مقاومت بعضی دیگر از دانشکدهها و خوابگاهها را در برابر زلزله مورد شناسایی و کارشناسی قرار دهیم.
به گفته وی، دولت، بعد از طرحهای مقاومسازی و بهسازی ساختمانهای عمومی و دولتی را پیگیری نکرده و بودجهای هم در اختیار دانشگاه قرار نداده است.
احمدی با اشاره به اینکه اکثر ساختمانهای شهری در برابر زمین لرزه آسیبپذیر هستند، افزود: هیچ دانشگاه و خوابگاهی در کشور وجود ندارد که بی عیب و مشکل باشد و قطعا ساختمانها و خوابگاههای دولتی هم از این قاعده مستثنی نیستند و ممکن است در برابر زلزله مقاومت نداشته باشند. اما فکر میکنم تا حد متوسطی تعداد زیادی از دانشکدهها و خوابگاههای دانشگاه تربیت مدرس در برابر زلزله سناریوی تهران مقاوم باشند.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: میزان مقاومت پذیری خوابگاهها در برابر زمین لرزه بستگی به این دارد که آیا با سیستم طراحی عمرانی دولت یا توسط بخش خصوصی که به صورت استیجاری در اختیار دانشگاههاست ساخته شده است یا خیر؟ معمولا ساختمانهایی که توسط دولت ساخته میشوند به طور متوسط به بالا توان مقاومت در برابر زلزله را دارند.
وی تاکید کرد: تعداد اندکی از ساختمانها و خوابگاههای دانشگاهها از بخش خصوصی خریداری شده است و اکثر آنها توسط بخش عمرانی دولت ساخته شدهاند. بنابراین ساختمانهای دولتی حدود 20 درصد و ساختمانهای بخش خصوصی حدود 40 درصد در برابر زمین لرزه آسیبپذیر هستند.
انتهای پیام/