تاسیس رشتههای جدید متناسب با نیاز استانهای جنوبی کشور
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالرضا جمالزاده در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به نشست مشترک روسای واحدها و مراکز استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد که هفته گذشته برگزار شد، اظهار داشت: در درجه اول هدف از این دیدار شناخت دکتر میرزاده از روسای واحدهای این سه استان بود تا نکاتی را که مد نظر ایشان بود را به آنها تذکر داده و نقطه نظرات را از نزدیک نظاره باشد.
وی با اشاره به اینکه این نشست حول چهار محور اساسی بود، اظهار داشت: این چهار محور عبارت از توسعه تحصیلات تکمیلی، جذب هیات علمی، طرح های فرهنگی ماندگار و رشد مراکز دانش بنیان بود که دکتر میرزداه نقطه نظرات خود را در در راستای این چهار محور اساسی برای روسای واحدها مطرح کردند.
نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نظرات معاونین و روسای مراکز استان تصریح کرد: حدود بیست مورد از نقطه نظرات معاونین و روسای دانشگاهها مطرح شد اما نظر بر این بود که چهار محور اساسی تقویت شود.
وی با اشاره به اجرایی کردن چهار محور اساسی خاطر نشان کرد: برای توسعه تحصیلات تکمیلی نیازمند دو ضرورت اصلی از جمله جذب استاد و افزایش رشته ها هستیم با نگاه مثبتی که دکتر میرزاده به توسعه تحصیلات تکمیلی دارند باید فراخوانها با دید بازتری تنظیم شود.
نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه کار گروههای علمی و عمومی برای جذب هیات علمی علاوه بر اینکه فعالیت خود را با دقت انجام میدهند، سرعت عمل خود را نیز بالاببرند، تصریح کرد: سرعت عمل بالا شتاب جذب هیات علمی را بالا خواهد برد.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه هر سه استان جنوبی کشور روال خوبی را برای جذب استاد طی میکنند، یاد آور شد: با جذب اساتید موقت به صورت یک ساله و با حکم قراردادی زمینه برای راهاندازی رشتههای جدید فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به تقاضای هر سه استان برای راهاندازی رشتههای جدید، تاکید کرد: موافقت با راهاندازی رشتههای جدید منوط به تکمیل هیات علمی آن رشته است. در حال حاضر در استان بوشهر 8 رشته تحصیلی دکترا ، استان کهکیلویه و بویراحمد 16 رشته تحصیلی دکترا و استان فارس 30 رشته تحصیلی در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد راه اندازی کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین دکترجمالزاده با اشاره به اینکه راهاندازی رشتههای جدید تحصیلی منوط به تکمیل هیات علمی در این استانها تا اردیبهشت ماه سال آتی است، خاطر نشان کرد: برای راه اندازی رشتههای جدید در این سه استان علاوه بر طرح جامع آموزشی از روسای واحدها خواستیم یک مشورت کارشناسی را استانداری، فرمانداری، مراکز دولتی، مراکز اقتصادی برای نیاز سنجی صورت گیرد تا رشتههای جدید تحصیلی را پیگیری کنیم.
وی افزود: به عنوان مثال استان بوشهر که کنار دریا و بندر محسوب میشود، نیاز به رشتههایی مانند کشتیرانی و گمرک دارد همچنین در استانهای دیگر رشتههای متناسب با استان را پیگیری خواهیم کرد.
نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد در پایان با اشاره به عملکرد هر سه استان، خاطر نشان کرد: در حال حاضر استان فارس برای جذب هیات علمی عملکرد بهتری داشته اما در بحث های اقتصادی و در آمد زایی استانهای بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد طرحهای توجیهی را به مرحله اجرا رساندند در صورتی که استان فارس مراحل اولیه را طی میکند.
انتهای پیام/