دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 دی 1396 - 09:30
در نوزدهمین همایش‌ سالانه آسیب شناسی؛

جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه پاتولوژی بررسی می‌شود

دبیر علمی نوزدهمین همایش‌ سالانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه از ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه پاتولوژی در نوزدهمین همایش‌سالانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه خبر داد.
کد خبر : 245148

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مریم ابوالحسنی، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در آستانه برگزاری نوزدهمین همایش‌سالانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه اظهار کرد: همایش سالیانه آسیب شناسی مهم‌ترین حرکت علمی رشته در سطح کشور و فرصتی مغتنم برای تبادل علمی، آگاهی از تازه‌های پاتولوژی، روش‌های جدید آزمایشگاهی، همچنین بهره‌مندی از محضر استادان مطرح داخلی، خارجی و تبادل نظر با سایر متخصصان است.


وی افزود: همایش سالیانه آسیب شناسی موجب ارتقاء دانش جامعه پزشکی کشور خواهد شد. علاوه بر دستاوردهای علمی شاید یکی از بهترین اتفاقات همایش دیدار دوباره جامعه پاتولوژی کشور است.


دبیرعلمی نوزدهمین دوره از همایش‌های سالانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه ادامه داد: برای انتخاب اولویت‌های علمی در ابتدا از اساتید کمیته علمی انجمن آسیب شناسی دعوت شد و بعد از مشورت با موضوعاتی که همکاران بیشتر با آنها در ارتباط هستند، شامل مباحث بیوشیمی، میکروبیولوژی، مدیریت کیفیت، پاتولوژی پستان، گوارش و زنان، با اختصاص زمان‌های مناسب به عنوان محورهای اصلی همایش در نظر گرفته شد.


ابوالحسنی ادامه داد: البته به مباحث تخصصی‌تر یا مباحثی که گروه کمتری از همکاران در آن قسمت مشغول به‌کار هستند، مانند ایمونولوژی، پاتولوژی پوست، کبد، ریه، بافت نرم، اورو پاتولوژی، سر و گردن، هماتوپاتولوژی شامل پاتولوژی مولکولی هم با اختصاص زمان کمتر پرداخته می‌شود.


وی بیان کرد: البته مباحث روز همچون مدیریت بهره‌وری و موضوعات مربوط به آزمایشگاه مانند بحث تجمیع آزمایشگاه‌ها هم در برنامه‌های امسال گنجانده شده است که در مجموع حدود ١٦ مبحث برای ارائه در همایش در نظر گرفته شده است.


دبیر علمی نوزدهمین همایش‌ سالانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب آزمایشگاه گفت: امسال در کل تعداد 250 مقاله برای همایش فرستاده شده بود که 100 مقاله مربوط به بخش دانشجویی بود. برای انتخاب مقاله در هر دو بخش از اعضای کمیته داوری همایش که شامل همکاران شهرهای مختلف بودند، دعوت شد.


ابوالحسنی ادامه داد: در مجموع 79 مقاله در بخش فارغ التحصیلی و 32 مقاله دانشجویی پذیرفته شد که به علت محدودیت زمانی بیشتر آنها به صورت پوستر ارائه می‌شود و تنها 4 مقاله از هر دو بخش، به صورت سخنرانی خواهند بود. در مجموع کیفیت مقالات مناسب بود اما اگر امکان چاپ خلاصه مقالات در شماره ویژه‌ای از مجله انگلیسی انجمن پاتولوژی فراهم شود، قطعا انگیزه‌ای خواهد بود برای همکاران که مقالات با کیفیت‌تری را برای همایش ارسال کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب