دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 دی 1396 - 16:54

اعلام مصوبات جدید کمیته تخصصی علمی‌کاربردی شورای گسترش آموزش عالی

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: حدود 60 درصد از رشته محل‌های تقاضاشده مراکزآموزش عالی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در حیطه ماموریت دستگاه متقاضی بوده است.
کد خبر : 245052

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اخوان بهابادی نائب رئیس کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این جلسه گزارش آماری از پذیرش بهمن ماه 96 دانشگاه به لحاظ تعداد کدرشته محل‌های کاردانی و کارشناسی جدید و تمدید، تعداد کد رشته محل‌های درخواست شده و مصوب و تعداد رشته‌های آموزشی علمی کاربردی به اعضاء کمیته ارائه شد.


دبیر کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی کشور افزود: با توجه به آمارهای ارائه شده برای پذیرش بهمن‌ماه 96، از کل کد رشته محل‌های درخواستی 64درصد در مقطع کاردانی و 36درصد در مقطع کارشناسی بوده و از این تعداد 81 درصد دوره‌های آموزشی تمدیدی می‌باشد.


معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی ارائه دوره بر‌اساس ماموریت دستگاه متقاضی مراکز آموزشی تحت نظارت را از اقدام جدید این دانشگاه در پذیرش اخیر اعلام کرد و افزود: برای اولین بار در دانشگاه با توجه به ضوابط و شرایط تعریف شده در سامانه مدیریت گسترش MIS، درخواست دوره در راستای ماموریت دستگاه متقاضی مراکز آموزشی هدایت شده و با انجام این کار 58 درصد کد رشته محل‌های تقاضا شده در حیطه ماموریت دستگاه متقاضی بوده است.


اخوان بهابادی با اشاره به بررسی درخواست‌های پذیرش در کمیته‌های منطقه‌ای دانشگاه بیان کرد: از تعداد کل کدرشته محل‌های درخواست شده، 62 درصد کاردانی و 38 درصد از کارشناسی‌ها در کمیته‌های منطقه‌ای به تصویب رسیده، که از این تعداد 89 درصد تمدیدی بوده است. در نهایت 60 درصد از کد رشته محل‌های تصویب شده در این کمیته‌ها، در جهت رفع نیازهای آموزشی دستگاه‌های اجرائی و ماموریت آنان بوده است.


وی اظهار داشت: بروزرسانی فرم تعهدنامه درخواست اجرای دوره در سامانه گسترش دانشگاه با تاکید بر اخذ تعهد از دستگاه متقاضی مراکز، تعیین سقف برای تعداد دوره‌های درخواستی هر مرکز متناسب با میزان پذیرش‌های گذشته آن، تخصیص دوره‌ به مرکز بر اساس موقعیت مکانی و اطلاعات جغرافیایی (نقشه) از دیگر اقداماتی بوده که انجام شده است.


معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به توجه جدی دانشگاه به افزایش کیفیت برگزاری دوره‌های علمی کاربردی در مراکز آموزشی گفت: در همین راستا ساماندهی وضعیت مراکز آموزش علمی کاربردی و غیر فعال کردن حدود صد مرکز آموزش علمی کاربردی در سامانه گسترش دانشگاه مطابق مصوبه جلسات قبلی کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی و تجمیع تعدادی از مراکز آموزش علمی کاربردی از دیگر اقداماتی بوده که در این کمیته گزارش شد.


وی افزود: علاوه بر این‌ موارد، اقدامات موثر دیگری توسط معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از جمله رسیدگی به کیفیت اجرای دوره‌های آموزشی علمی کاربردی و برگزاری منسجم جلسات شورای نظارت و ارزیابی، تعیین روسای مراکز و ... انجام شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب