دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 دی 1396 - 14:50

هم‌فکری دو سرپرست برای تربیت معلم فنی‌وحرفه‌ای

سرپرستان دانشگاه‌های فنی‌و‌حرفه‌ای و فرهنگیان برای تعاملات بین دانشگاهی و بررسی زمینه‌های اشتغال‌زایی و حل معضل بیکاری در کشوردیدار و گفت‌وگو کردند.
کد خبر : 244980

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، دکتر خنیفر سرپرست دانشگاه فرهنگیان و هیات رئیسه این دانشگاه با حضور در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای با دکتر صالحی عمران، معاونان و مدیران کل دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای دیدار و گفت‌وگو کرد.


سرپرست دانشگاه فرهنگیان برگزاری این نشست را پیش درآمدی برای انجام تعاملات و ارتباطات بیشتر بین دو دانشگاه دانست و به بیان وضعیت و ظرفیت دانشگاه فرهنگیان پرداخت. وی با اشاره به بازنشستگی نیروی انسانی آموزش و پرورش و افزایش مطالبات از دانشگاه فرهنگیان، بر تقویت دانشگاه فرهنگیان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها برای جذب اعضای هیات علمی و دانشجو تاکید کرد و آن را زمینهای برای ضرورت چنین تعاملاتی برشمرد.


خنیفر با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در آموزش به ویژه در دانشگاه فرهنگیان با رسالت تربیت معلم برای نسل آتی کشور، بر فرصت برخورداری از امکانات آموزشی و کالبدی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای در راستای توسعه کمی و کیفی تربیت معلم از جمله آموزش مهارت‌های زندگی به دانشجویان تاکید کرد.


وی ابراز امیدواری کرد با توجه به نیازهای دو دانشگاه و ایجاد زمینه مناسب برای توسعه و نهادینه‌سازی بتوانیم برای ارتقای کمی و کیفی میهن اسلامی گام برداریم.


در ادامه دکتر صالحی عمران ضمن خیر مقدم و اظهار تشکر از حاضران با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای آمادگی دانشگاه را برای همکاری در زمینه‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و ... اعلام و تاکید کرد: این جای بسی افتخار است که بتوانیم دست در دست هم برای سعادت و سربلندی کشور قدم برداریم.


سرپرست دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای با تاکید بر گسترش همکاری‌های بین دانشگاهی خاطر نشان کرد: رویکرد دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای در جهت توسعه مهارت‌آموزی و مطابق با نیاز بازار کار و اشتغال‌محوری است.


صالحی عمران با اعلام آمادگی این دانشگاه برای استفاده دانشگاه فرهنگیان از دانشکده‌ها و فضای آموزشی این مجموعه به منظور تربیت معلمِ فنی‌و‌حرفه‌ای، خاطر نشان کرد: ورود رتبه‌ها و استعدادهای برتر به عرصه تعلیم و تربیت کشور به همراه ایجاد زمینه جذاب برای دانشجویان در رشته‌های فنی، اتفاق مطلوبی در خدمت ارتقای کیفی آموزش است.


وی تصریح کرد: نقش این آموزش‌ها در تغییرات اجتماعی، فرهنگی، کاهش سطح بیکاری، میزان اعتبار بین‌المللی مدارک فنی‌و‌حرفه‌ای، کاهش معضلات اجتماعی، کمک در جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه جوانان به شهرهای بزرگ، کاهش تبعات منفی بیکاری، بازسازی و نوسازی آموزشی بسیار مهم ارزیابی می‌‌شود و توانمندسازی افراد در زندگی آنها تاثیر به‌سزایی دارد.


در این نشست دکتر ساکی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان و دکتر سینایی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای به عنوان نمایندگان دو دانشگاه به بررسی زمینه‌های همکاری و انعقاد تفاهم‌نامه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، اداری مالی، فرهنگی و دانشجویی پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب