دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اما و اگر انتخابات فدراسیون تکواندو/ آیا پای پسر داورزنی در میان است؟!

محمدرضا پولادگر امروز در حالی موفق شد با کسب 41 رای برای پنجمین بار رئیس فدراسیون تکواندو شود که شائبه دخالت وزارت ورزش در این انتخابات مطرح شده‌است.
کد خبر : 244504

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا؛روزهای زیادی از دوران اوج تکواندوی ایران می‌گذرد.‌ ناکامی‌های تکواندو در المپیک ریو به اوج خود رسید جایی که همه بر این باور بودند که کاروان ایران در تکواندو با دست پر به ایران بر‌می‌گردد اما در اوج ناباوری قهرمانان و دارندگان رنکینگ اول جهان ناکام ماندند و شکست خورده و مغلوب به ایران برگشتند.


البته ناکامی‌های تکواندو تنها به المپیک ختم نشد؛ بعد از این رقابت‌ها،مردان المپیکی اردوی تیم ملی را برای مدت طولانی ترک کردند و مهدی بی‌باک هم از کادر فنی تیم‌ملی جدا شد.‌در آن مقطع هدایت تیم ملی برعهده مقانلو بود؛ او نتیجه گرفتن در مسابقات گرندپری و جام جهانی باکو امیدوار بود تا بتواند بخشی از ناکامی‌های خود را در المپیک ریو جبران کند؛ اما این امید هم نقش بر آب شد و در این مسابقات هم تیم‌ملی نتیجه قابل قبولی نتوانست بگیرد.


بعد از ناکامی در المپیک ریو،‌گرندپری و جام جهانی باکو مقانلو از سرمربیگری تیم ملی استعفا داد و فدراسیون هم بدون توجه به نظرات اهالی خانواده تکواندو هدایت تیم ملی را به مهدی بی‌باک سپرد. انتخابی که باز هم موجی از انتقادها را به سوی پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو شلیک کرد؛ اما مرد 20 ساله تکواندوی ایران اهمیتی به آنها نداد و طبق نظرات خودش کارها را پیگیری کرد.


البته در این میان کنار رفتن ذوالقدر یار دیرینه پولادگر هم شرایط را برای تیم ملی تکواندو پیچیده‌تر از قبل کرد. ذوالقدر که سال‌های طولانی سرپرست تیم ملی تکواندو بود و ریاست سازمان تیم‌های ملی را بر عهده داشت جای خودش را به فردی که اطلاعات و تجربه کمی در این امور داشتداد؛ انتخابی که باز هم از سوی اهالی خانواده تکواندو مورد انتقاد قرار گرفت اما پولادگر همچنان بی اهمیت به این انتقاد‌ها به گونه‌ای رفتار می‌کرد که گویا پاشنه درب فدراسیون تنها بر روی یک چرخ می‌چرخد.


بعد از روی کار آمدن مهدی بی باک در راس تیم ملی تداوم نتایج ضیعف تیم ملی همچنان ادامه داشت؛ نتایج ضعیف در رقابت‌های قهرمانی جهان و همچنین چهار مرحله رقابت‌های گرندپری، همه و همه باز هم نشان داد که پولادگر همه توانش را در این سال ها برای تکواندوی ایران به کار گرفته و عملا برنامه ای جدیدی ندارد.


به هر روی همه افرادی که از پولادگر و ریاستش در فدراسیون تکواندو انتقاد داشتند چشم به پایان دوره چهارساله ریاست پولادگر دوخته بودند تا با روی کار آمدن فرد دیگری اوضاع تکواندو بهتر از گذشته شود؛ این امیدواری با اعلام آمادگی مختار کلانتری رئیس اسبق فدراسیون تکواندو به اوج خود رسید و همه منتقدان امیدوار بودند تا رقابت جذاب پولادگر و کلانتری در نهایت به سود مدیر اسبق فدراسیون تکواندو تمام شود؛ امیدی که امروز سراب شد و در نهایت باز هم یار با پولادگر همراه بود و او برای پنجمین بار کرسی فدراسیون را از آن خود کرد.


ماجرای کناره گیری پولادگر به دستور وزارت ورزش و جوانان


درست سه روز مانده به انتخابات فدراسیون تکواندو خبر کناره گیری پولادگر مطرح شد. گفته می‌شد وزارت ورزش و جوانان و به خصوص سلطانی فر وزیر ورزش تمایلی به شرکت پولادگر در انتخابات فدراسیون تکواندو ندارد و قصد دارد که از او در جای دیگر استفاده کند و به همین دلیل حرف از کناره گیری او به میان آمد. آن طور که یک منبع آگاه به خبرنگار ورزشی آنا گفت :«وزیر ورزش و جوانان مصمم بود که پولادگر و کلانتری حذف نشوند بلکه در جای دیگر از پولادگر استفاده کند و کلانتری هم برای انتخابات فدراسیون تکواندو وارد عمل شود.»به گفته این منبع آگاه قرار نبود تا پولادگر و مختاری رقابتی با هم در مجمع داشته باشند شرایط قرار بود اینگونه پیش برود که پولادگر از انتخابات کناره‌گیری کند تا شانس کلانتری برای ریاست بر این فدراسیون بالا برود اما پولادگر در انتخابات شرکت کرد و اعلام کرد قصد کناره‌گیری از انتخابات فدراسیون تکواندو را ندارد.البته اینکه وی در انتخابات حضور پیدا کرد به تغییر نظر مسقیم وزارت ورزش برمی‌گردد.


اعتراض کلانتری به معاون سلطانی‌فر


پس از حضور پولادگر در مجمع فدراسیون و ارائه برنامه‌هایش نوبت به مختار کلانتری برای ارائه برنامه‌هایش رسید. البته کلانتری قبل از ارائه برنامه‌هایش به سمت داورزنی معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان رفت و در گوش رئیس مجمع ( داورزنی) موضوعی را عنوان کرد که داورزنی هم پاسخ درگوشی به او داد. این مکالمه نزدیک به 30 ثانیه طول کشید و بعد از آن کلانتری بلافاصله با رفتن پشت تربیون انصراف خود را از انتخابات فدراسیون اعلام کرد.


مختار کلانتری رئیس اسبق فدراسیون تکواندو در صحبت های خود اعلام کرد که قصد شرکت در انتخابات را نداشته اما پس از جلسه با سلطانی فر تصمیم به حضور در انتخابات گرفته است. وی در این باره گفت: «من منتقد نیستم. نظر دوستان چیز دیگری بود اما ظاهرا دیشب تغییر کرده است.»


وی همچنین بعد از مجمع نیز گفت:«خود مسئولان گفتند که پولادگر به طور حتم در انتخابات امروز شرکت نمی‌کند. این حرف را از وزارت ورزش به من گفتند. البته ظاهراً نظرشان برگشته و من هم به همین دلیل در انتخابات شرکت نکردم، چون نتیجه آرا مشخص است. با بودن رئیس فعلی، نتیجه انتخابات مشخص است و نیازی به انتخابات نیست. من به داورزنی گفتم که نظرتان برگشته؟ او هم پاسخ داد: بله. قرار بود پولادگر صبح امروز استعفا بدهد که نداد.»


اینکه چطور شد که پولادگر به‌رغم نظر وزارت ورزش و جوانان در انتخابات شرکت کرد و کناره گیری نکرد نکته قابل تاملی است که طور حتم در روز‌های آینده پاسخ این سوال مشخص می‌شود.


پای پسر داورزنی در میان است؟


انتشارخبر رابطه کاری پسر داورزنی با فدراسیون تکواندو چند هفته پیش موجی را علیه فدراسیون تکواندو و معاون قهرمانی وزارت ورزش ایجاد کرد. این رابطه باعث شده به رغم اینکه هنوز ساعتی از پایان انتخابات فدراسیون تکواندو نگذشته این شائبه که شاید تغییر نظر وزارت ورزش و جوانان در مورد حضور پولادگر در انتخابات با حمایت داورزنی به واسطه رابطه کاری پسر وی با این فدراسیون بوده است مطرح شود. البته داورزنی اینکه رستوران فدراسیون تکواندو متعلق به پسرش است را رد کرده است اما تایید کرده که پسرش با مناقصه سالن بدنسازی تکواندو را اجاره کرده‌‌است.


فدراسیون‌ها نهاد غیردولتی هستند و طبق اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی وزارت ورزش حق عزل و نصب روسای فدراسیون ها و همچنین دخالت مسقیم در انتخابات را ندارد اما در صحبت‌های کلانتری در مورد علت انصرافش این سوال به وجود می‌آید که مگر وزارت در امور فدراسیون ها دخالت می کند؟!


هر چند که محمدرضا داورزنی، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش موضوع هرگونه دخالتی در انتخابات تکواندو و فشار برای عدم حضور پولادگر را رد کرده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب