جدایی خادم از تیم ملی تصمیم درستی بود/ دولت باید از فدراسیون کشتی در پرونده علیرضا کریمی حمایت کند
منصور برزگر پیشکسوت کشتی ایران و عضو شورای فنی کشتی آزاد در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا درباره انتخابات فدراسیون کشتی و حضور دوباره رسول خادم در راس این فدراسیون گفت: «متاسفانه در زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کشتی من مسافرت بودم و تنها اخبار آن را شنیدم. خوشحالم از اینکه دوباره رسول خادم به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.به طور حتم حضور دوباره او اتفاقات خوش یمنی برای کشتی ایران رقم خواهد زد.»
وی در ادامه به عملکرد چهارساله او در فدراسیون کشتی اشاره کرد و گفت: «ما در گذشته کرسیهای مهمی در اتحادیه جهانی کشتی (فیلا) داشتیم که متاسفانه بخش زیادی از آنها را از دست دادیم اما در دوران ریاست خادم او همه تلاشش را بر روی این موضوع گذاشت تا برخی از این کرسیهای بین المللی را به دست بیاورد که خدا را شکر تا حدودی هم موفق شد. او توانست با کسب هفت رای به عضویت فیلا دربیاید. در حال حاضر خیلی از کشورهای دنیا سرمایهگذاریهای زیادی بر روی کشتی به خصوص کشتی آزاد میکنند. آمریکاییها در این چندسال اخیر همه تلاششان را به کار گرفتهاند تا در فیلا نفوذ کنند. جای خوشحالی دارد که رسول خادم توانست این لابی را داشته باشد و در فیلا کرسی به نام ایران به دست آورد.»
جدایی خادم از تیمملی کشتی تصمیم درستی بود
برزگر در پاسخ به انتخاب سرمربی تیمملی کشتی آزاد و حضور خادم هم به عنوان سرمربی و هم رئیس فدراسیون گفت: «من از ابتدا مخالف این بودم و نظرم این است که اولویت برای رسول خادم کار اجرایی و برعهده گرفتن امور فدراسیون در امور داخلی و خارجی است. او سال گذشته هدایت تیم کشتی آزاد را به محمد طلایی سپرد و خودش مشغول امور فدراسیون شد. هر چند که این موضوع در شکست تیم ملی اهمیت زیادی داشت اما به نظرم جدایی خادم از تیم ملی تصمیم درستی بود و الان هم باید برای هدایت تیمملی گزینهای روی کار بیاید که غیر از مربیگری دغدغه دیگری نداشته باشد و بتواند تیم ملی کشتی را به جایگاه اصلی اش برگرداند. امور فدراسیون در عرصه داخلی و خارجی دغدغههای زیادی دارد و از طرفی برعهده گرفتن مسئولیت تیم ملی باعث میشود تا خادم نتواند به همه آنها رسیدگی کند.»
عضو شورای فنی کشتی در مورد علت افت کشتی آزاد در المپیک و مسابقات جهانی اظهار کرد: «ببینید ما در المپیک نتیجه بدی نگرفتیم. کسب سه مدال در 6 وزن را نمیتوان نتیجه بدی برای تیم کشورمان بدانیم اما در مسابقات جهانی یکی از ضعیف ترین نتایج را به دست آوردیم و غیر از حسن یزدانی که به نظرم اعجوبه کشتی آزاد است، عملکرد بقیه کشتی گیران خیلی ضعیف بود و همین موضوع هم باعث شد تا کشتی آزاد ایران در جهانی در جایگاه دهم بایستد. اما با این حال به نظرم این اتفاق خیلی به موقع افتاد چرا که باعث شد توجهها به کشتی آزاد بیشتر شود و اگر این اتفاق نمیافتاد شک نکنید در آینده جایگاه دهمی هم به دست نمی آوردیم.»
با مربیان بومی بهتر به نتیجه میرسیم
برزگر در پاسخ به اینکه حضور مربی خارجی در راس تیم ملی را چگونه ارزیابی می کند؛ عنوان کرد: «ما در گذشته قرار بود از شوروی سابق مربی استخدام کنیم، همان موقع روسها به ما گفتند شما چهرههای شاخصی دارید و دلیلی ندارد از کشور دیگر مربی بگیرد. تجربه استخدام مربی خارجی را کشور ژاپن چند سال پیش داشت اما موفق نبود؛ به نظرم ایران هم همین شرایط را دارد و با مربیان بومی خود بهتر می تواند به نتیجه برسد به همین دلیل فکر نمی کنم مربی خارجی در کشتی ایران جواب بدهد. ظریفت های کشتی در ایران بسیار بالاست و خدا را شکر خادم هم از همه پتانسیل کشتی ایران استفاده میکند و نیازی به مربی خارجی نیست.»
عضو شورای فنی همچنین در مورد مهمترین آزمون پبش روی رسول خادم گفت: «من فکر می کنم بازی های آسیایی جاکارتا مهمترین و جدی ترین آزمون رسول خادم پس از ابقایش در فدراسیون باشد؛ به هر حال عیار کشتی آزاد در این مسابقات مشخص میشود و با توجه به اینکه حریفان آسیایی روز به روز قدرتمند میشوند کار سخت خواهد بود. کشور ژاپن در این چندسال اخیر نشان داده که یکی از تیمهای قدرتمند است و در جاکارتا با تمام پتانسیلش ظاهر میشود از همین روی تمام همه تلاشها به کار گرفته شود تا کشتی آزاد در این مسابقات با دست پر برگردد. امیدوارم با انتخاب یک سرمربی با کفایت و حمایت از کشتی گیران در این آزمون مهم پیروز شویم.»
صهیونیستها به دنبال ضربه به ورزش ایران هستند
وی در پایان موضوع محرومیت علیرضا کریمی و مربی او و همچنین خطر تعلیق که پیش روی کشتی ایران است را مهمترین چالش خادم خواند و گفت:«به هر حال این موضوع در سطح بین المللی یک چالش مهم برای کشتی ایران شده و اگر با تدابیر لازم این موضوع حل و فصل نشود اتفاقات جبران ناپذیری برای کشتی ما رقم می خورد. البته هرچند صهیونیستها در فیلا برشی ندارند، اما آنها میکوشند با نفوذشان در کمیته ملی المپیک و تحت فشار گذاشتن این کمیته، به کشتی ایران ضربه بزنند. ضمن اینکه من معتقدم رسیدگی به این موضوع تنها در حدود قدرت فدراسیون کشتی ایران و خادم نیست و بدون شک باید دولت ایران هم درباره این چالش از فدراسیون پشتیبانی کند.»
انتهای پیام/